Sport

Vali Elisei, campioana a Romaniei si maestru emerit al sportului

Ciprian Fânaru
18 mai 2011 734 vizualizări
Galacticele au cistigat al 17-lea titlu national si al cincilea consecutiv u Vali Elisei a primit din partea Presedintiei Romaniei medalia Meritul Sportiv Clasa a II-a u jucatoarei focsanence i-a mai fost acordat si titlul de Maestru Emerit al Sportului cu Medalie

Oltchim a incheiat campionatul cu o victorie lejera obtinuta pe teren propriu. Jucatoarele antrenate de Radu Voina s-au impus cu 45 "" 26 in fata Stiintei Baia Mare, dupa ce la pauza aveau deja un avans linistitor, 21 "" 10. La final, Oltchim a primit trofeul de campiona, al 17-lea din istoria clubului. Pe linga medalii, o parte dintre jucatoare dar si fostul portar Luminita Hutupan Dinu au fost onorate si cu titlul de maestru emerit al sportului. La festivitatea de premiere in cadrul careia sportivele au primit tricourile si medaliile de campioane, au fost prezente mai multe personalitati ale handbalului romanesc, printre care Doina Melinte - presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, Cristian Gatu - presedinte al FRH sau Narcisa Lecusanu - director sportiv al FRH. A fost o petrecere umbrita insa de parcursul echipei din Liga Campionilor, fetele aducindu-si aminte ca, dupa ce anul trecut au jucat finala, in acest sezon nu au ajuns nici macar in semifinale. In urma cu o saptamina, o alta jucatoare originara din Focsani, Ada Moldovan, a fost distinsa cu titlul de maestru emerit al sportului. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.