Sport

Voleibalistele, trei infringeri la turneul de promovare

Ciprian Fânaru
16 mai 2011 967 vizualizări
Echipa de volei feminin CSM Focsani a pierdut toate cele trei meciuri de la barajul de accedere in Divizia A1

Focsanencele au debutat cu stingul la turneul de promovare in Divizia A1, intrecere gazduita de sala Siderurgistul din Galati, cedind cu 0 "" 3 (17-25, 15-25, 17-25) in fata unei echipe cu media de virsta 17 ani, CET Govora Rm. Vilcea. In al doilea meci, gazdele de la CSU Galati s-au impus in fata vrincencelor cu 3 "" 0 (25-7,25-19,25-21) in putin peste o ora de joc, asigurindu-si promovarea in elita. Echipa din Focsani a oferit o replica palida, lotul deplasat de clubul vrincean la turneu fiind format din noua jucatoare, fara antrenor. E drept, au lipsit si doua piese de baza, Cimpoiesu si Coman, accidentate. Ieri dimineata, in ultima partida de la barajul de promovare, CSM Focsani a cedat cu 1 "" 3 in fata formatiei Arges Volei Pitesti. Lotul e format din: Adina Samoila, Iuliana Vasilache, Melinda Sipos, Ecaterina Ghita, Mihaela Florescu, Irina Serban, Madalina Mocanu, Mariana Matei. Ana Maria Berdila a primit premiul pentru cea mai completa jucatoare a turneului, printre voleibalistele de la CSU Galati care au sarbatorit promovarea in primul esalon numarindu-se si fosta componenta a CSM Focsani, Mihaela Taskiran. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.