Sport

CSM Focsani ataca promovarea in prima liga de volei

Ciprian Fânaru
12 mai 2011 2045 vizualizări
Miine incepe la Galati lupta pentru accederea in Divizia A1, avind drept combatante CSU Galati, CSM Focsani, CET CNMB Govora Rm. Vilcea si CS Arges Volei Pitesti u se va juca in sistem turneu, fiecare cu fiecare, primele doua clasate urmind sa fie declarate promovate

In urma cu fix doi ani, formatia de volei fete a Focsaniului reusea cea mai mare performanta, promovind in primul esalon dupa un turneu desfasurat la Cluj. A urmat un sezon in elita si intilnirile cu Metal Galati, Tomis Constanta sau Unic Piatra Neamt, apoi revenirea in Divizia A2. Acum, elevele lui Marian Radulescu bat din nou la portile primei ligi. La finalul acestei saptamini, in perioada 13 - 15 mai, echipa CSM Focsani va lua parte la turneul de promovare care va avea loc la Galati, in sala "Siderurgistul". Focsanencele nu vor avea deloc o misiune usoara in a-si procura biletele pentru prima divizie in ideea in care este clar ca echipa din Galati va avea un mare avantaj deoarece va juca meciurile pentru promovare pe propriul teren. CSM Focsani s-a aflat in seria de campionat alaturi de CSU Galati, a urmat play-off-ul contra Constructorul Familia Bucuresti trecut cu bine, iar cea mai recenta confruntare focsaneneano-galateana s-a produs saptamina trecuta, cind "studentele" s-au impus cu 3 "" 0. A treia formatie care va participa la acest turneu de promovare este gruparea din Rimnicu Vilcea, CET CNMB Govora. Ultima echipa care va lua parte la acest turneu de promovare va fi echipa Arges Volei Pitesti. Trebuie spus ca formatia focsaneana nu a fost deloc departe de a obtine dreptul de a organiza turneul de promovare. Interesant este ca Arges Volei va lua parte pentru al treilea an consecutiv la barajul de promovare. CET CNMB are un lot tinar, cu o medie de virsta impresionanta "" 17 ani. Elevele sotilor Margarit au fost in serie cu echipa din Pitesti si victoriile au fost impartite, CET CNMB s-a impus pe propriul teren cu 3 "" 1 si 3 "" 0 si a cedat in deplasare de doua ori cu 1 "" 3. Voleibalistele din Vrancea vor trebui sa se descurce fara Ana Maria Cimpoiesu, accidentata la partida din play-off impotriva Constructorului Bucuresti. Din pacate, tentativa de revenire pe prima scena a devenit mai dificila odata cu transferul Mihaelei Taskiran chiar la rivala CSU Galati. Romina Coman, Adina Samoila, Iuliana Vasilache, Melinda Sipos, Ecaterina Ghita, Mihaela Florescu, Irina Serban, Madalina Mocanu si Mariana Matei sint fetele care vor lupta pentru promovare. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.