Sport

Atentie, nu se joaca prelungiri!

Ciprian Fânaru
12 mai 2011 565 vizualizări
Rugbistii LPS Focsani trebuie sa fie mai buni decit Metrorex Bucuresti in cele 70 de minute ale meciului u semifinala e simbata, pe Tineretului

Baia Mare si Focsaniul au reusit sa "ia fata" Bucurestiului in sezonul regulat al Diviziei Nationale la Juniori U19 si s-au clasat pe primele doua locuri. Astfel, ele vor juca acasa partidele din penultimul act, urmind sa le aiba ca adversare pe Aurel Vlaicu, respectiv Metrorex. Se anunta doua meciuri foarte tari, ele urmind sa aiba loc simbata, 14 mai. Evident, invingatoarele merg in marea finala (21 mai), pierzatoarele in finala mica. Ambitiile juniorilor sint uneori mai mari decit cele ale seniorilor, ca sa nu mai vorbim de antrenorii lor, asa ca jocurile de simbata vor fi cu siguranta un eveniment in Focsani si Baia Mare. Faptul ca vor disputa aceste partide pe teren propriu este cu siguranta un avantaj pentru focsaneni si baimareni, insa ei nu trebuie sa se considere deja calificati in finala. Partidele au loc pe terenul Tineretului, ora 13.00, respectiv Pheonix, ora 10.00. Echipele cistigatoare vor merge in finala pentru titlu care va avea loc pe 21 mai pe stadionul Arcul de Triumf, iar pierzatoarele in finala mica. Nu uitati ca jocurile sint eliminatorii, asa ca avem nevoie de un cistigator la finalul timpului regulamentar. Daca scorul este egal se aplica prevederile ROAR, care spun ca "nu se vor juca prelungiri, echipa cistigatoare urmind sa fie stabilita pe baza aplicarii, in ordine, a urmatoarelor criterii: a) echipa care a inscris cele mai multe eseuri in jocul respectiv; b) echipa care a inscris cele mai multe incercari transformate in jocul respectiv". Daca egalitatea persista se trece la executarea loviturilor de departajare, cite 5 de la linia de 22, central. Antrenorul echipei focsanene, Viorel Ion, a tinut sa le multumeasca celor de la Directia de Dezvoltare care au "aranjat" stadionul inaintea acestui eveniment deosebit. (Ciprian FANARU)

Semifinale Divizia Nationala U19 - 14 mai 2011

LPS Focsani - CTMRTF Bucuresti, stadionul Tineretului, ora 13.00

CSS 2 Siromex Baia Mare - CNAV Bucuresti, stadion Phoenix, ora 10.00


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.