Sport

Rugbistii se pregatesc de meciul anului

Ciprian Fânaru
10 mai 2011 592 vizualizări
Simbata, LPS Focsani va juca acasa semifinala campionatului U19

Timpul curge altfel in aceste zile pentru rugbistii echipei focsanene. Concentrarea este la nivel maxim, ambitia si daruirea de la antrenamente depaseste valorile normale, nerabdarea este cuvintul de ordine in tabara vrinceana. Intreg staff-ul tehnic si lotul de jucatori pun la punct urmatorul meci, un meci cit un sezon intreg. Este vorba de semifinala Diviziei Nationale de Juniori U19. Patru zile au mai ramas pina la confruntarea decisiva din faza eliminatorie a campionatului. Simbata, 14 mai, pe "Tineretului" vine CTMRTF Bucuresti, "balaurul" cu sapte capete pe care cavalerii focsaneni trebuie sa il doboare pentru a putea apoi evolua cu trofeul pe masa. Fosta Metrorex a terminat sezonul regulat pe locul al treilea, la un singur punct in spatele formatiei LPS Focsani. Adversarii compun cu siguranta o trupa mai inchegata si mai greu de depasit comparativ cu cealalta echipa din Capitala calificata in semifinale, cea a Colegiului National "Aurel Vlaicu". Baietii antrenati de Ion Viorel, Romeo Paun si Vali Busuioc sint hotariti sa nu mai rateze sansa de a se bate pentru marele trofeu si nu iau in calcul decit varianta victoriei. Cu o galerie inimoasa in spate, asalturile catre buturile bucurestenilor vor fi si mai furibunde, iar bucuria calificarii va si mare daca ea va fi impartasita cu suporterii. "Este cel mai important meci al anului si avem nevoie de aportul publicului. Speram si in ajutorul celor de la primarie, prefectura, autoritatile locale, pentru ca aceasta generatie de exceptie sa reuseasca o calificare in finala Campionatului National", spune antrenorul emerit Ion Viorel. LPS Focsani intilneste simbata, 14 mai, pe stadionul "Tineretului", in semifinala Diviziei Nationale de Juniori U19, echipa CTMRTF Bucuresti. Finalele sint programate pentru 21 mai si vor avea loc pe Stadionul National Arcul de Triumf. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.