Sport

Se incinge lupta pentru play-off in Liga minifotbal amator

Ciprian Fânaru
10 mai 2011 659 vizualizări
Liga de minifotbal amator Vrancea si-a derulat simbata, 7 mai, etapa a 24-a.

Va prezentam in continuare un comentariu al etapei si calculele pentru ultima parte a sezonului regulat, din care au mai ramas de disputat trei runde. (C. FANARU)


Steaua "" Roberbian 4 "" 2 (1 "" 1) Cu aceste trei puncte, Steaua si-a asigurat locul in play-off daca tinem cont de programul ultimelor etape. O victorie muncita a militarilor conturata in partea secunda a jocului. Roberbian a inceput bine acest retur de campionat, cu mari sperante, dar incet incet au inceput problemele in cadrul echipei si iata-i iesiti din lupta pentru play-off.


Flux Cafe - IPA Jandarmii 4 "" 4 (1 "" 1) Cel mai frumos joc al etapei, cu rasturnari spectaculoase de scor. "Cafengii" au revenit in partea secunda de la 2 "" 3, au condus cu 4 "" 3 dar au fost egalati la o greseala de portar. La ultima faza a jocului, pe un contraatac 3 contra 1 au ratat sansa de a invinge o echipa aflata in lupta pentru primul loc. Jandarmii, cu golgeterii Pislaru si Cotnareanu in mare pofta de joc, vor lupta pina in ultima etapa pentru fotoliul de lider, avind ocazia sa se apropie de liderul actual chiar etapa viitoare in derby-ul cu Teomax.


Hunters Vinatori - Team Pro 3 "" 1 (1 "" 0) Joc de 6 puncte intre doua echipe aflate in lupta directa pentru calificarea in play-off. Hunters a jucat cu sabia lui Damocles deasupra capului deoarece numai o victorie ii mentinea in lupta pentru calificare. Team Pro isi joaca ultima carte etapa viitoare in jocul cu o alta contracandidata, Flux Cafe, si trebuie sa nu piarda pentru a nu sta la jocul rezultatelor.

Teomax - Times 5 "" 3 (2 "" 2) Cu acest joc Times termina duelurile cu primele trei clasate. Rezultatul: trei derby-uri pierdute! Ramin pe pozitia a-4-a in liga si se vor concentra pentru marea batalie din play-off. Teomax are cel mai greu program din cele trei fruntase, dar au trecut deja de primul val si asteapta revansa din etapa viitoare cu Jandarmii. Organizati si ambitiosi, se vor bate pentru ambele trofee puse in joc: Cupa si Campionatul.


Doctor GSM "" Rosca Grup 2 "" 0 (1 "" 0) Victorie pentru micuta Alessia, cea mai tinara membra a familiei Mazareanu, capitanul echipei pentru acest joc, au spus doctorii de telefoane la sfirsitul jocului. Si pentru managerul Sabin Voicu, care si-a dat demisia dupa infringerea din etapa trecuta cu ultima clasata. Asta spune multe despre seriozitatea si organizarea baietilor. Cei de la Rosca Grup nu se regasesc in retur, alterneaza jocuri bune cu mai putin bune, dovada fiind afisata in clasament. In ultimele trei runde au jocuri directe cu doua contracandidate pentru play-off, care practic le vor decide soarta.


Club Texas - All Stars 6 "" 0 (3 "" 0) Cu Ionut Popa in mare pofta de joc, texanii au urcat pe 7. Investitiile in transferuri in pauza competitionala si-au aratat roadele in retur de campionat si acum dau fiori adversarilor. O asteapta doua etape cu fruntasele GS Mobile si Times si daca trec examenele vom comenta evolutia echipei si in play-off. All Stars a scapat etapa trecuta de lanterna rosie, baietii sint mai linistiti si joaca de placere. In ultimele trei etape ramase se lupta cu Texas pentru trofeul Fair Play.

GV Ploscuteni - GS Mobile 0 "" 3 M.V.


Clasament

1. Teomax 58p

2. GS Mobile 57p

3. IPA Jandarmii 53p

4. Times Pub 46p

5. Doctor GSM 40p

6. Steaua 36p

7. Club Texas 36p

8. Team Pro 32p

9. Rosca Grup 29p

10. Hunters 28p

11. Flux Café 28p

12. Roberbian 25p

13. All Stars 13p

14. Ploscuteni 12p



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.