Sport

Panciu de neoprit: 12 puncte in patru etape!

Ziarul de Vrancea
7 mai 2011 740 vizualizări
FC Panciu - Politehnica Galati 2 - 0 (1 - 0), ieri, etapa a 26-a a Ligii a treia

Frig patrunzator, vint, 3 lei biletul de intrare la meci si 100 de spectatori in tribune. In acest cadru s-a jucat partida de ieri de pe "Orasenesc". "Studentii" nu s-au apropiat de poarta tot meciul, dar puteau sa plece cu un punct nesperat daca marcau la singura actiune notabila a lor - bara din minutul 86. Seria ocaziilor a fost deschisa de Costin. In minutul 11, atacantul gazdelor a scapat singur cu portarul, dar in locul unui sut sanatos a preferat o scarita. Un minut mai tirziu, colegul sau din atac Radu a trimis milimetric pe lina bara din 6 metri. In minutul 23 tabela s-a miscat. Acelasi Radu i-a luat fata unui fundas advers, a trimis in bara, mingea a ricosat la Bira, care a marcat din interiorul careului mic: 1 "" 0. In minutul 37, dupa o lovitura de colt, Gurguiatu a reluat din 6 metri, portarul a scos de la radacina barei, iar Bucataru l-a luat si el la tinta pe goalkeeper-ul galatenilor. Dupa reluare, in minutul 55, Costin a luat o actiune pe cont propriu, a driblat doi adversari, a sutat de la 12 metri si portarul Olaru a scos cu un reflex senzational. Ultima jumatate de ora s-a jucat in nocturna, gazdele aprinzind instalatia de iluminat. Pe final, Galateanu - minutul 83 - a prins un sut care a ocolit poarta, iar in minutul 86, Pavel, dupa o lovitura libera, a expediat balonul in bara cu o lovitura de cap, dind emotii mari vrincenilor. La ultima faza a meciului, in minutul 92, Stoian a prins un sut sub transversala, stabilind scorul final: 2 "" 0. FC Panciu: Lazar "" Parlac, R. Stan, Gurguiatu, Cl. Mihai "" Stanciu (71 Galateanu), Bira (80 Cioran), Bucataru, Stoian "" I. Radu (61 Dobrescu), Costin. Antrenor: Ionica Serea. Poli Galati: Olaru "" Radu, Stamate, Coman, Racovita - Falcaru (86 Grosu), Munteanu, Chirita, Bahica "" Curmei (67 Donose), Pavel. Antrenor: Damian Bancila. Etapa viitoare, FC Panciu va juca in deplasare cu ocupanta locului al doilea, SC Bacau. (C. FANARU, D. CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.