Sport

Echipa Zisu - Lazar, medaliata cu bronz la Grand Prix-ul Italiei

Ziarul de Vrancea
6 mai 2011 1160 vizualizări
Sportivii profesori Dumitru Zisu si Razvan Lazar, pregatiti de maestrul Iulian Surla, reuniti la lotul national de judo kata, au luat parte la un turneu in Italia la finalul saptaminii trecute

Turneul s-a desfasurat in trei etape. Primul concurs a avut loc simbata, 30 aprilie, si a fost organizat de federatia internationala de judo iar al doilea a avut loc duminica 1 mai, fiind Grand Prix al Italiei. Ambele intreceri s-au desfasurat la Lignano, in frumoasa statiune Sabbiadoro de pe malul Marii Adriatice. Cea din urma competitie s-a derulat in orasul Pordenone, unde echipa Romaniei dirijata de antrenorul lotului national maestrul Alexandru Chirila a ocupat locul II, iar baietii care reprezentau Romania dar si Focsaniul - Zisu si Lazar - locul III si medalia de bronz. Maestrul Surla ne-a declarat ca urmeaza, in luna iunie, cea mai mare competitie a anului, Campionatul Mondial de kata ce va avea loc la Frankfurt unde va concura si el si unde se va bate pentru medalia de aur cu japonezii. Uram succes atit maestrului Surla cit si echipei Zisu & Lazar la Campionatul Mondial, respectiv aur si o clasare cit mai buna. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.