Sport

Acelasi deznodamint ca in decembrie

Ciprian Fânaru
6 mai 2011 672 vizualizări
CSM Focsani - Universitatea II Bucovina Suceava 23 - 24 (13 - 13), ieri, in etapa a XXVI-a a Diviziei A de handbal masculin

Esec la limita pentru echipa de handbal seniori CSM Focsani, care a ratat sansa de a egala la puncte pe Poli Iasi. Focsanenii au cedat din nou la un gol diferenta in fata echipei a doua a Sucevei, dupa ce o facusera si in decembrie, tot per teren propriu. Oaspetii au deschis scorul, dar gazdele au avut 4 "" 1 in debutul meciului si dupa primele zece minute focsanenii conduceau ostilitatile: 6 "" 5. Spectatorii au vazut si scheme de Liga Nationala, nu toate reusite, ale jucatorilor echipati in alb, iar la jumatatea primei reprize vrincenii aveau avans minim: 8 "" 7. "Studentii" s-au aparat avansat, dar diferenta de un gol s-a mentinut permanent pina la finalul actului intii, asta si datorita interventiilor salvatoare ale goalkeepe-rului focsanean Closca. Bucovinenii au condus la inceputul reprizei secunde cu doua goluri, dar baietii lui Tucan au intors scorul, au preluat conducerea si nu au mai cedat-o o buna bucata de timp. 21 "" 18 era scorul in minutul 53, apoi pe fondul a doua decizii controversate sucevenii s-au apropiat iarasi la un singur gol, 21 "" 20. Tucan a cerut timp de odihna cu doua minute inainte de final, cind Suceava conducea cu 23 "" 22. Ultimele secvente ale intilnirii au fost tensionate, CSM-ul incercind sa obtina cel putin un rezultat de egalitate. In cele din urma oaspetii au marcat golul victoriei, dupa un 7 metri acordat pentru un fault care fusese comis la 9 metri si dupa un atac care a durat aproape un minut, arbitrii uitind sa fluiere joc pasiv. Pentru CSM Focsani au jucat portarii Closca si Rusu si jucatorii de cimp Negrea, Popa, Gheorghe, Stan, Neata, Anca, Maftei, Necoara, Stancu, Costache, Voicu, Secara. Antrenor: Lucian Tucan. Universitatea II Bucovina Suceava s-a bazat pe Spiridon, Draghici "" Petrea, Zmeu, Vele, Negru, Tirzioru, Tiganus, Dumitras, Camilari, Buga, Bahan, Rosu, Zvanciuc. Antrenor: Razvan Bernicu. Etapa viitoare, handbalistii focsaneni vor juca in deplasare la o alta formatie satelit, Stiinta Municipal Dedeman II Bacau, urmind sa incheie sezonul cu o partida in fieful propriu, contra celor de la LPS Piatra Neamt. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.