Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
5 mai 2011 598 vizualizări
Amical cu Galatiul la volei

Formatia de volei feminin CSM Focsani este calificata la turneul de promovare in Divizia A1, unde vor participa patru echipe, iar primele doua vor obtine biletele pentru a evolua in esalonul de elita. Intrecerea este programata in perioada 13-15 mai, in Sala Siderurgistul din Galati. La turneul de promovare in Divizia A1, CSM Focsani se va duela cu formatiile CSU Galati, CS Arges Volei Pitesti si CET Govora CNMB Rm. Vilcea. Diseara, de la ora 19.00, in Sala Polivalenta din Focsani, echipa antrenata de Marian Radulescu va sustine un test de verificare in compania echipei CSU Galati, grupare cu care focsanencele se vor intilni si la barajul de promovare. (C. F.)


Adjudenii se vor bate cu Steaua la turneul semifinal


Calificata de pe primul loc din grupa, echipa de handbal a Clubului Sportiv Scolar Adjud si-a aflat adversarele de la turneul semifinal al Campionatului National pentru juniori II. Federatia Romana de Handbal a anuntat componenta seriilor, echipa adjudeana fiind repartizata in grupa a doua, alaturi de formatiile LPS Suceava, CSS Galati, Rom Cri Brasov si CSS 3 Steaua Bucuresti. Intrecerea se va desfasura in perioada 3-5 iunie, intr-o locatie care va fi anuntata ulterior. La turneul final se vor califica primele doua clasate din fiecare serie. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.