Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
2 mai 2011 599 vizualizări
Prima editie a Tirgului Sporturilor e azi, la Polivalenta

Incercarea de a atrage vrincenii catre sportul de performanta prinde azi contur. De la ora 10.30, Sala Polivalenta din Focsani gazduieste prima editie a Tirgului Sporturilor, organizat la initiativa conducerii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret. Parintii si copii pot afla cu aceasta ocazie mai multe despre cluburile sportive din judet si ce pot acestea oferi posibililor viitori performeri. Acestea isi vor prezenta palmaresul catre public, sportivii laureati ai competitiilor nationale si internationale care au adus prestigiu judetului, dar si informatii privitoare la sporturile pe care le practica, la modalitatile si conditiile de practicare. Tot in cadrul acestei actiuni vor avea loc si demonstratii sportive de atletism, judo, taekwondo, karate, handbal, baschet, tenis de masa. (C. F.)


Dorinel Popa recidiveaza: gol din lovitura libera cu Vasluiul


FC Vaslui a invins cu 3 "" 1 la Chiajna pe Victoria Branesti si a facut un pas important catre primul titlu de Liga I din istorie. Singurul care le-a dat replica moldovenilor a fost Dorinel Popa, mijlocasul vrincean invingindu-l pe Kuciak din lovitura libera. Marcatorul golului Victoriei Branesti, Dorinel Popa, recunoaste ca formatia sa nu a putut obtine mai mult din meciul cu FC Vaslui. "Asta este valoarea noastra, asta e, mergem inainte. Este dureros, dar este greu sa ne luptam cu FC Vaslui. Trebuia sa profitam cit l-au avut pe Adailton pe banca", a spus Popa dupa meci. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.