Sport

Meci de rugby esential in lupta pentru titlu

Ciprian Fânaru
30 apr 2011 506 vizualizări
LPS Focsani - CNAV Bucuresti, simbata, de la ora 13.00, pe stadionul Tineretului, in penultima etapa din Divizia Nationala de Juniori U19

Rugbistii focsaneni se afla inaintea penultimului test din cadrul campionatului national. Elevii lui Viorel Ion, Romeo Paun si Vali Busuioc vor incerca azi sa continue marsul catre cucerirea titlului national la categoria de virsta U19. In fata le va sta echipa Colegiului National "Aurel Vlaicu" Bucuresti, o trupa dificil de invins. I!ntilnirea este decisiva in contextul in care un succes focsanean ar netezi drumul catre disputarea semifinalei play-off-ului pe teren propriu. Vrincenii au de luat si revanse dupa ce in trecut au pierdut inclusiv medalii nationale in disputele cu fostul LAV, actualmente CNAV Bucuresti. LPS Focsani se afla pe primul loc in serie si in partea a doua a campionatului va mai disputa o partida oficiala, in deplasare, la Baia Mare, cu CSS 2 Siromex, pe 7 mai. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.