Sport

Vor s-o tina numai in victorii

Ciprian Fânaru
29 apr 2011 520 vizualizări
FCM Onesti - FC Panciu, azi, de la ora 17.00, in etapa a 24-a din Liga a treia

Si-au pus in gind sa se intoarca din deplasare cu puncte. Rezultatul de etapa trecuta, 4 "" 0 acasa cu Cetatea Tg. Neamt, dar mai ales revenirea pe banca tehnica a lui Ionica Serea, le da un alt imbold fotbalistilor panceni. Acestia vor aborda ultima parte a campionatului cu gindul sa cistige fiecare meci. Pregatirea fizica, precara in tur, a ajuns la un nivel care sa le permita evolutii cit mai bune. Prima ocazie pentru continuarea saltului in ierarhie este azi, la Onesti, de unde etapa trecuta Petrotub Roman a plecat cu toate cele trei puncte, cistigind cu scorul de 1 "" 0. Elevii lui Florin Pavel, care evolueaza tot in culorile rosu si alb, precum gruparea panceana, au cistigat cu 2 "" 1 in turul campionatului, astfel ca pentru vrinceni este acum loc si de o revansa. Mentionam ca actuala echipa din Onesti evolueaza pe un stadion aflat pe malul Casinului, nu pe arena care gazduia meciurile de Divizia A ale formatiei FC Onesti. In iarna, formatia onesteana fost la un pas de desfiintare. Este de asteptat ca trupa vrinceana sa aiba un plus si la capitolul prospetime fizica, asta deoarece runda precedenta au jucat un meci de doar 26 de minute, intrerupt din cauza ca nemtenii de la Cetatea au ramas cu doar sase jucatori. Intilnirea va fi arbitrata de Ionut Nacu din Roman, ajutat la cele doua tuse de Ovidiu Galeata si Ovidiu Arusoaie, ambii din Piatra Neamt. Observatori din partea FRF sint Zoltan Tamas din Odorheiu Secuiesc si Ionel Iuga din Braila. Iata si formatiile probabile: FCM Onesti: Stirbu - Dima, Aghiorghiesei, Ailenei, Mihaies - Braescu, Tofan, Chirila, Corman - Huiban, Lupu. FC Panciu: Lazar "" Parlac, Gurguiatu, R. Stan, Cl. Mihai "" Galateanu, Bucataru, Bira, Stanciu "" Costin, I. Radu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.