Sport

Partida decisiva pe Tineretului

Ciprian Fânaru
28 apr 2011 596 vizualizări
LPS Focsani - CNAV Bucuresti, simbata, de la ora 13.00, in penultima etapa din Divizia Nationala de Juniori U19

Simbata, de la ora 13.00, pe stadionul "Tineretului", se va juca un meci decisiv in campionatul de rugby al juniorilor U19. Pentru LPS Focsani intilnirea este hotaritoare pentru ca semifinala Campionatului National sa se joace in fieful propriu, la Focsani. "In cazul unei victorii sintem siguri cel putin de locul al doilea si vom juca semifinala la Focsani. Pentru primul loc avem nevoie apoi si de o victorie in deplasare la Baia Mare", spune antrenorul focsanenilor, Viorel Ion. La meciul contra echipei Colegiului National "Aurel Vlaicu" va fi prezent si fostul mare international Tudor Constantin, invitat de deputatul Alin Trasculescu. Constantin este singurul jucator care a evoluat in Noua Zeelanda, la formatia Kia-Toa. A fost component al lotului national de seniori in perioada 1992-2002, pentru care a jucat 18 meciuri si a purtat banderola de capitan la Cupa Mondiala din anul 1999. Legat de meciul de azi, trebuie spus ca diferenta dintre liderul LPS Focsani si CSS 2 Siromex Baia mare este de doar in puncte in favoarea vrincenilor (31 fata de 30), care au insa un joc in plus disputat. Confruntarea va fi una de "care pe care", iar vrincenilor le este necesara victoria, desi nici punctul bonus nu ar fi lepadat. Astazi, echipa de rugby U17 a LPS Focsani are turneu la Tecuci, iar duminica, 1 mai, formatiile U17 si U18 au etapa de campionat la Buzau, unde vor infrunta echipele similare Martelli si RC Buzau. (Ciprian FANARU)

Programul etapei a IX-a:

Simbata, 30 Aprilie 2011

CSA CSS 3 Steaua "" CSS 2 Siromex "" Stadion "Ghencea" "" ora 10.00

CTMRTF - CSS Birlad "" Stadion "Ciurel" "" ora 13.00

LPS Focsani "" CNAV "" Stadion "Tineretului" "" ora 13.00



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.