Sport

Luptatorii, de cinci ori pe podium la nationale

Ciprian Fânaru
21 apr 2011 682 vizualizări
Sala Polivalenta din Bistrita a gazduit recent editia a XIV-a a Campionatului National de Taekwondo WTF pentru copii si cadeti.

La competitia organizata de CS Ilyo si Federatia Romana de Taekwondo WTF au participat 400 de sportivi, care s-au luptat pentru medaliile puse in joc. Ciprian Galoiu la copii I, categoria 30 kg, a adus o medalie de bronz pentru CS Addras Focsani. La turneul republican pentru copii si cadeti rezervat centurilor inferioare, clubul focsanean a pus mina pe alte trei medalii de bronz: Cristian Neagoe - la cadeti II, categoria -35 kg, Lucian Purcareata - cadeti II categoria -40 kg si Elena Danila la cadeti I, categoria -47 kg. Clubul Dragon Focsani a fost reprezentat de patru sportivi la "nationale". Cel mai bun rezultat a fost reusit de Andrei Rusu, al treilea la cadeti II, categoria ^40 kg. Campionatul National pentru juniori, programat la Tg. Mures in perioada 21-22 mai este urmatoarea competitie la care vor participa luptatorii vrinceni. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.