Sport

Micii judoka s-au luptat cu folos la turneul Mikomi

Ciprian Fânaru
21 apr 2011 1253 vizualizări
Adunarea Generala a FR Judo a consfintit infiintarea la Focsani a Centrului National de Excelenta

Centrul National de Excelenta va deveni realitate la toamna. Marti 19 aprilie a avut loc la Bucuresti, in incinta Hotelului Hilton adunarea generala a Federatiei Romane de Judo, unde s-au dezbatut probleme importante ale judo-ului romanesc, printre care se numara si cea a centrului de excelenta de judo care va exista din toamna in Focsani. La adunare, delegatia din Focsani a fost compusa din prof. Dumitru Zisu - director federal euroregiunea 2, prof. Stanica Grosu "" presedintele Asociatiei Judetene de Judo Vrancea, si Adrian Moldoveanu, antrenor la Clubul Sportiv Unirea. In acelasi timp in Sala Polivalenta din Bucuresti se desfasura Turneul International Mikomi pentru virstele U11 si U13, unde maestrul Iulian Surla alaturi de prof. Razan Lazar incercau sa obtina cit mai multe medalii. Din valoroasa echipa a profesorilor de judo de la LPS-CSS-CSM Focsani a lipsit doar prof. Marinel Palade, care ramasese acasa sa asigure antrenamentul sportivilor care au plecat ieri dimineata spre Rm. Vilcea, la puternicul campionat rezervat cluburilor sportive scolare. Colectivul de profesori de judo din cadrul LPS-CSS-CSM Focsani a tinut sa multumeasca profesorului Zisu pentru ajutorul acordat sectiei de judo prin asigurarea de conditii bune de antrenament, doua sali de judo, sala de forta, aparatura, saltele, sauna. "Mentionam ca sprijinul acordat a pus o piatra in plus la temelia podiumului pe care s-au urcat sportivii cind au primit pretioasele si mult rivnitele medalii si diplome". Iata care sint rezultatele obtinute de delegatia compusa din cei 25 de sportivi de la LPS-CSS-CSM Focsani la turneul Mikomi: (Ciprian FANARU)

U11

Locul I

Riccardo Stoica (46 kg)

Alex Solomon (50 kg)

Locul II

Claudiu Neagu (30 kg)

Daniel Carlioru (46 kg)

Locul III

Lorenzo Moise (27 kg)

Gabriel Farcas (50 kg)

U13

Locul I

Mircea Tomescu (27 kg)

Bogdan Drimba (30 kg)

Laris Bors (34 kg)

Locul II

Alex Constantin (46 kg)

Raducu Barbu (50 kg)

Liviu Neagu (55 kg)

Giani Neagu (^55 kg)

Locul III

Ioana Badiu (52 kg)

Locul V

Cecilia Gogonea (32 kg)

Marta Gauroiu (40 kg)

Mihaela Vrabie (38 kg)

Bogdan Grigore (50 kg)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.