Sport

Judoka CS Unirea, medaliati cu aur la turneu international

Ciprian Fânaru
20 apr 2011 620 vizualizări
Sportivii vrinceni se descurca si atunci cind infrunta adversari din alte tari. Cel mai recent exemplu este oferit de cele patru medalii cucerite de judoka legitimati la CS Unirea Focsani la cea de-a treia editie a Mikomi Judo

Turneul international aflat inca in desfasurare in Sala Polivalenta din Capitala reuneste la start sportivi din Austria, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Germania, Franta, Israel si Romania, care se confruna pe cinci suprafete de lupta. Competitia organizata de clubul Pajura a inceput luni, prima zi fiind rezervata categoriilor de virsta U17 si U15. CS Unirea Focsani a inceput in forta concursul, toti cei patru sportivi participanti izbutind clasari pe podiumul de premiere. La U17, Albert Florea, antrenat de Silviu Rentea, a luat aurul la ^90 kg, acolo unde bronzul a revenit colegului sau Claudiu Pantea. La U15, George Hantu a cistigat aurul la 50 kg, iar Gabriela Calota bronzul la categoria 52 kg. Pantea, Hantu si Calota sint antrenati de Adi Moldoveanu. Ieri au intrat in competitie si judoka de la LPS Focsani, la categoriile U11 si U13. "Este un turneu foarte puternic, cu multi participanti. Noi ne pregatim pentru o alta competitie puternica, ce se va desfasura dupa Pasti, Cupa Europeana de la Ploiesti", ne-a spus antrenorul Silviu Rentea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.