Sport

Judoka Neagu si Florea, medaliati la Campionatul National

Ciprian Fânaru
18 apr 2011 1108 vizualizări
Noi performante pentru judo-ul vrincean. Disciplina olimpica a adus prin reprezentantii sai vrinceni doua clasari pe podiumul de premiere

Sute de sportivi si sportive s-au luptat la finalul saptaminii trecute pentru pretioasele medalii de la Campionatul National U20. Competitia a fost gazduita de Sala Polivalenta din Miercurea Ciuc. Performerii delegatiei vrincene sint George Neagu, vicecampion national la categoria 90 de kilograme si Albert Florea, care a cucerit medalia de bronz in limitele categoriei 100 de kilograme. Neagu este antrenat de profesorii Stanica Grosu si Marinel Palade. Numarul de medalii acontate de judetul nostru putea fi mai mare, dar cadetul Albert Florea s-a intilnit in drumul catre medalie cu Bogdan Badiu de la LPS Focsani, pe care l-a invins desi intre cei doi exista o diferenta de virsta de peste trei ani. "Una dintre «victime» a fost din pacate Bogdan Badiu. Pentru nivelul lui de virsta este un rezultat bun, fiind ultimul an de juniori II.

Au participat multi cadeti, dar putini au reusit sa urce pe podium. Au concurat si cei din loturile nationale, cu state vechi cum se spune. Aici sint meciurile cele mai frumoase. Avind in vedere ca a participat pentru prima data la aceasta categorie speram ca va merge in contiuare pe o linie foarte buna", spune antrenorul sau de la CS Unirea, Silviu Rentea, care a rezumat pentru noi si momentele decisive in acontarea bronzului national. "El a pierdut in primul tur, iar in recalificari s-a intilnit cu Bogdan (Badiu "" n.r.) de care a trecut desi acesta are un plus la virsta si experienta. Pentru bronz a luptat cu un sportiv de la Oradea, pe care l-a invins tot prin ippon", povesteste antrenorul Silviu Rentea. Pentru "fenomenul" Albert Florea, cum l-am numit noi pe tinarul judoka, urmeaza competitia Mikomi Judo organizata in Capitala de clubul Pajura si dupa Pasti o puternica intrecere continentala, Cupa Europeana de la Ploiesti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 13 ore, 4 minute, 18 secunde
Nu stiu cum de Florea mai castiga cate ceva cand are o viata extrasportiva tumultuasa.Bea,fumeaza,are relatii de prietenie cu rromi ,imprumuta bani de la ei si uita sa-i mai dea inapoi etc.
, acum 739397 zile, 13 ore, 4 minute, 18 secunde
MAI OAMENI BUNI VA MANANCA TARE INVIDIA ASTA!ALBERT FLOREA A FOST ESTE SI VA RAMANE UN JUDOKA DE VALOARE IN CIUDA TUTUROR RAUTATILOR PE CARE LE EXPRIMATI!A DOVEDITO DE ATATEA ORI!RAMANETI CU INVIDIA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.