Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
13 apr 2011 575 vizualizări
Vali Elisei, un nou titlu de campioana a Romaniei

Weekend-ul trecut s-a desfasurat cea de-a 23-a etapa a Ligii Nationale de handbal feminin, runda in care s-a desemnat campioana Ligii Nationale a acestui sezon, CS Oltchim Rimnicu Vilcea. "Galacticele" au invins cu 32 "" 21 pe HC Zalau si si-au asigurat titlul cu trei etape inainte de finalul campionatului. Aceasta performanta aduce in vitrina clubului cel de-al 17-lea titlu national "" al cincilea consecutiv- si se adauga la palmaresul vrincencei Valentina Elisei Ardean. Extrema de 1,71 m nascuta la Focsani pe 5 iunie 1982 a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005. Si atunci si in 2008 fost aleasa cea mai buna extrema stinga din lume, iar anul trecut a cistigat medalia de bronz la Campionatul European din Danemarca si Norvegia. (C. F.)


Etapa de Pasti, mutata pentru miercuri si joi


AJF Vrancea a stabilit ca partidele etapei a 21-a a Ligii a patra, programata in saptamina sarbatorilor pascale, sa aiba loc miercuri sau joi 20 si 21 aprilie, cu incepere de la ora 17.00. De comun acord, cele doua echipe pot programa partida directa si in ziua de vineri 22 aprilie, la orice ora sau simbata 23 aprilie, de la orele 11.00. Echipele organizatoare sint rugate sa anunte la AJF ziua de disputare a jocurilor. De asemenea, miercuri 27 aprilie si joi 28 aprilie, de la orele 17.00 se vor juca meciurile din prima faza a Cupei Romaniei. Echipele organizatoare sint de asemenea rugate sa anunte ziua de desfasurare a jocului. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.