Sport

Baschetbalistii s-au calificat la turneul final U18

Ciprian Fânaru
11 apr 2011 605 vizualizări
Echipa de baschet LPS Focsani a reusit trei victorii la cel de-al doilea turneu semifinal destinat categoriei de virsta U18.

Intrecerea a fost gazduita chiar de Sala Polivalenta din Focsani, astfel ca tinerii sportivi au obtinut biletele pentru turneul final U18. Calificarea a fost consfintita inca din prima zi a competitiei, cind elevii lui Mihai Petrut au bifat cele doua victorii necesare avansarii in primele opt echipe ale tarii. Simbata, vrincenii au cedat ambele confruntari, cu mentiunea ca adversarii au fost puternici si ca o anumita doza de relaxare a intervenit inevitabil dupa indeplinirea obiectivului. Nu e deloc de neglijat nici absenta lui Alin Olaru, care si-a urmarit colegii din tribune. La meciul cu LPS Oradea, spre exemplu, s-a putut vedea lejeritatea abordarii. Bihorenii, e drept superiori in ceea ce priveste talia, au condus cu 20 "" 16 dupa prima parte a intilnirii, dar in sfertul al doilea, aruncarile le-au intrat mult mai bine gazdelor, care s-au apropiat la 29 "" 33 si chiar au egalat la 33. Actul trei n-a fost deloc prolific pentru focsaneni. Mingea a sarit de multe ori din inel, oaspetii au fost metronomi sub panou sI, la ultima pauza, tabela indica 44 "" 63. Vrincenii s-au incapatinat sa suteze de la distanta, iar meciul a continuat cam in aceleasi coordonate. Sfertul al patrulea a apartinut tot oradenilor, care au cistigat cu 73 la 57. Ieri, LPS Focsani a trecut de CSS Deva si a terminat pe locul al treilea in seria semifinala. A. Neguroiu, Parvu, Mirea, Vechiu, I. Neguroiu, Ababei, Chirca si Seciu au evoluat pentru echipa focsaneana. La turneul final vor fi doua grupe a cite patru echipe, iar obiectivul Focsaniului este clasarea in primele patru echipe ale tarii. (Ciprian FANARU)

Rezultatele LPS Focsani la turneul semifinal II:

75 "" 65 cu CSS Viitorul U Cluj

69 "" 53 cu CSS Sibiu

57 "" 73 LPS CSS Bihorul Oradea

43 "" 75 cu CSS Unirea Iasi

55 "" 44 cu CSS Deva

CASETA:

Vineri are loc Memorialul "Alexandru Nagat"

Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza", Inspectoratul Scolar Vrancea si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret organizeaza pe 15 aprilie, ora 10.00, la sala Colegiului National "Alexandru Ioan Cuza" Focsani, turneul masculin interscolar de baschet Memorialul "Alexandru Nagat". La aceasta competitie vor participa echipele Colegiului National "Alexandru Ioan Cuza", Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau", Colegiului National Unirea si Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu". (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.