Sport

Ai nostri au incasat o mina de goluri!

Ciprian Fânaru
9 apr 2011 675 vizualizări
CSM Focsani - FCM Bacau 0 - 5 (0 - 2), ieri, in etapa a 21-a din Liga a treia

0 "" 3 pe Municipalul bacauan in tur pare "foarte bun" pe linga scorul de ieri. Fara Bors si fara Predoiu, accidentati, si cu Toma doar jumatate de ora pe teren, focsanenii au dat sperante sustinatorilor doar primele 25 de minute. Dumitriu "" 12 l-a incercat cu Stamatin din lovitura si Vraciu "" 14 cu capul milimetric pe linga au fost aproape sa miste tabela. Bacauanii au deschis scorul in minutul 27, cind Mihalachioaie a inscris cu capul in urma unui corner si a unei recentrari. 0 "" 2 s-a facut in minutul 39, cind Vraciu a scapat de la limita offside-ului, l-a driblat pe juniorul Marcu si a marcat in poarta goala. Galben-albastrii au continuat forcing-ul si in actul secund, iar masivul fundas Eudean a dus scorul la unul de neprezentare, balonul trimis de el cu capul trecind inclusiv peste Marcu. In minutul 55, o lovitura libera a fost transformata in gol de Boghian, cu largul concurs al anesteziatei defensive vrincene si al portarului Marcu, ramas tintuit pe linia portii. Pina la final nu s-a mai intimplat nimic notabil cu exceptia golului de 5 "" 0 reusit de Hurdubei in minutul 79 "" "una manita", cum zic catalanii si a unei tentative de sut din partea lui Negoita. Singura veste buna e ca Trifan si Tirca vor participa la trialurile loturilor nationale de juniori, in timp ce antrenorul FCM-ului Ghita Peonaru a pus inutil si urit presiune pe arbitri, pe care i-a amenintat voalat. CSM Focsani: Marcu "" Ciornei, Stefan, Craciun, Dumitriu "" Sapunaru (67 Negoita), Suvac, Tilvar (50 Lida), Mindrescu "" Milea (75 Bratu), Tirca (56 Toma). FCM Bacau: Stamatin "" Codreanu (53 Hurdubei), Lozneanu, Eudean, Ursu "" Mihalachioaie, Apostol, Apostu, Dobos (60 Pavel)- Vraciu, Boghian. Etapa viitoare, CSM Focsani joaca la Galati, cu Otelul II. (C. FANARU)

Rezultatele etapei:

Rapid Suceava "" CSM Pascani 1 "" 0

CSM Focsani "" FCM Bacau 0 "" 5

SC Bacau - Aerostar Bacau 3 "" 0

Poli Galati "" Ceahlaul II 3 "" 0

Cetatea Tg. Neamt "" Petrotub Roman 2 "" 1

Luceafarul "" Otelul II "" marti 19 aprilie




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.