Sport

Lectie de adevarat Fair Play

Ciprian Fânaru
6 apr 2011 774 vizualizări
In prima semifinala de la turneul de old boys Cupa Fair Play, desfasurata duminica in Sala Polivalenta si care a opus echipele Deep Serv si Hunters Prodecom, s-a produs un gest mai rar intilnit in competitiile sportive.

In minutul 56, la capatul unei faze controversate, cind Hunters Prodecom a inscris un gol asa-zis dubios, a intervenit jucatorul si in acelasi timp patronul acestei formatii, Marius Craciun. El a potolit spiritele din teren si a determinat propria echipa sa primeasca un gol in compensatie celui inscris "¦ dubios. Felicitari pentru fair play-ul de care ai dat dovada, Marius Cojocaru, si dorim ca exemplul sau sa fie preluat de toti participantii la competitiile sportive, nu numai de cei de la Cupa Fair Play. In continuare va prezentam programul ultimelor doua partide de la turneul de old boys, in urma carora se va stabili invingatoarea si ierarhia finala. Duminica, 10 aprilie, se vor disputa meciurile: ora 16.45 "" finala mica Hunters Prodecom "" Steaua Jandarmii, ora 18.00 "" finala mare Deep Serv "" Politia. Turneul este organizat si sponsorizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 13 ore, 32 minute, 53 secunde
ar trebui sa-i dati domnului Marius Craciun un mieluţ că tot l-ati botezat COJOCARU. REDACTIA AVETI GRIJĂ LA DETALII
, acum 739371 zile, 13 ore, 32 minute, 53 secunde
bravo domnule CRACIUN mai rar ca dumneata se observa ca sunteti o familie de sportivi felicitari si pe fiul cel mare TEODOR C e la fel de bun la club sa păstrati traditia felicitari
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.