Sport

Antrenorii vrinceni dau examen pentru licenta C

Ciprian Fânaru
6 apr 2011 1138 vizualizări
31 de cursanti vor trece joi prin focul examinarii teoretice si practice u printre acestia sint fosti sau actuali fotbalisti din judet

Primul curs pentru obtinerea licentei UEFA C la fotbal, organizat de Comisia Tehnica a AJF Vrancea, a inceput pe 1 octombrie 2010 si se va incheia cu examenul de absolvire, care va avea loc joi, 7 aprilie 2011 si care va consta intr-un examen teoretic scris si un examen practic. Din partea Scolii Federale de Antrenori, in proportie foarte mare ar putea participa chiar directorul, profesorul Mircea Radulescu. Va mai participa de asemenea antrenorul zonal Toader Stet. Ziua de joi va fi plina si incarcata de emotii. Dimineata, de la orele 9.00 la 11.00 va avea loc examenul scris, care se va sustine la Universitatea George Baritiu din Focsani, de la 11.00 la 12.00 va fi pauza, de la 12.00, pe stadionul Milcovul Sud II si III se va sustine examenul practic, iar de la 16.30 se vor anunta rezultatele examenului. Din prima promotie de cursanti UEFA C fac parte: Danut Anghel, Aurelian Baciu, Lucian Balaci, Pompiliu Borza, Alberto Braga, Valentin Caragata, Corneliu Cherciu, Stefan Ciolpan, Sorin Damian, Ion David, Nicolae Duca, Ciprian Dumitriu, Ioan Ghimpu, Alexandru Malinas, Claudiu Manta, Gabriel Micu, Catalin Mihalcea, Constantin Mihalcea, Adrian Milea, Ilie Petrea, Marius Petrea, George Petrisor, Iulian Popa, George Potirniche, Laurentiu Sangerean, Adrian Schineste, Marius Stoica, Constantin Tudorache, Andrei Valeriu, Costel Vladoiu, Zamfir Teodorescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.