Sport

Juniorii din Marasesti au triumfat in finala campionatului de futsal

Ciprian Fânaru
5 apr 2011 1680 vizualizări
Online Tourism - Steaua Marasesti 0 - 3, in finala campionatului judetean de futsal tineret Steaua Marasesti a cistigat campionatul judetean de futsal tineret dupa ce a trecut in finala, scor 3 - 0, de Online Tourism

Finala mica a revenit celor de la ASS Unirea care au invins cu 4 "" 3 pe FC Sud. Competitia a fost organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vrancea, iar premiile au fost asigurate de firma Paralela 45. Acestea au fost oferite de presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, prefectul Ion Oprea, antrenorul Petrache Gurguiatu si directorul DJST, Costi Ciuta. Finalistele au primit bonus cite o minge de futsal. Campioana primei editii a campionatului de futsal destinat tinerilor cu virste intre 16 si 21 de ani a fost sustinuta pe parcursul competitiei si la finala de o galerie inimoasa, pe masura echipei valoroase formate in orasul erou. Capitanul echipei ASS Unirea, Razvan Tucan, a primit trofeul de cel mai bun jucator al campionatului de futsal tineret 2011, la initiativa vicepresedintelui AJF Vrancea, Jani Oltianu. "Nu pot descrie in cuvinte bucuria pe care am trait-o. Cu majoritatea baietilor din echipa am inceput munca acum 4 ani, fiind prima promotie de juniori. Efortul depus a fost rasplatit pe masura. Sint niste fotbalisti foarte talentati, care ar face cinste marilor echipe ale fotbalului romanesc, ca, de altfel, si ceilalti copii care alcatuiesc echipele de juniori ale Fan Clubului. Am planuri mari cu acesti copii talentati carora vreau sa le ofer sansa de a merge mai departe, de a-si implini visul: sa joace la cele mai mari echipe. Felicitari organizatorilor acestui turneu. Am avut adversari puternici, ambitiosi, talentati. A fost o competitie strinsa, in care a domnit fairplay-ul. Multumesc din suflet suporterilor din Marasesti care ne-au fost alaturi de la inceputul competitiei, ne-au sustinut si ne-au incurajat, ajutindu-ne sa invingem", ne-a declarat antrenorul Catalin Mihalcea. Echipa invingatoare e compusa din Alexandru Dumitrescu, Adrian Mocanu, Stefan Luca, Silviu Nita, Bogdan Grigorica, Catalin Gheorghiceanu, Marian Taru, Ionut Amariei, Ciprian Coman si Vlad Basarabescu. Juniorii sint pregatiti de Catalin si Constantin Mihalcea iar Cosmin Grosu e antrenor cu portarii. (Ciprian FANARU)

Rezultatele din finale

Finala mica: ASS Unirea Focsani - FC Sud 4 "" 3

Finala mare: Steaua Marasesti - Online Tourism 3 "" 0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.