Sport

Echipa de futsal s-a calificat in careul de asi al Cupei Romaniei

Ziarul de Vrancea
4 apr 2011 765 vizualizări
CSM Focsani - ACS Odorheiu Secuiesc 4 - 2 (2 - 2), in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la futsal

Echipa de futsal CSM Focsani a reusit simbata sa se califice in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins pe teren propriu formatia de Liga I ACS Odorheiu Secuiesc. Fanii au umplut Sala Polivalenta si i-au incurajat pe toata durata partidei pe elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu. Sararu a punctat pentru 1 "" 0, harghitenii au condus apoi cu 2 "" 1, dar tabela a indicat 2 "" 2 dupa golul lui Chivu din 10 metri. Calificarea a fost hotarita prin dubla reusita a lui Curteanu, care si-a pus semnatura pe golurile de 3 "" 2 si 4 "" 2. Vrincenii s-au calificat in urma unui meci dramatic, in care au deschis scorul repede. Focsaniul a egalat cu 20 de secunde inainte de pauza, dupa o lovitura de la 10 metri executata de Chivu si a preluat conducerea dupa ce oaspetii au ramas in trei jucatori, ca urmare a unei faze in care un adverdsar l-a scuipat pe Ilas si a fost eliminat. In ultimele trei minute, ardelenii au scos portarul, dar Curteanu a decis meciul cu un gol marcat cu capul, o raritate in futsal. Este al doilea an consecutiv cind echipa focsaneana ajunge in careul de asi al competitiei eliminatorii, dupa ce anul trecut CSM-ul a jucat finala. Continuitatea in performanta a atras deja atentia sponsorilor. Un grup de investitori vrea sa preia echipa si sa o duca in primele patru din tara. (C. FANARU, D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.