Sport

Antrenorul Lucian Tucan, mindru ca a fost ofertat de CSU Suceava

Ciprian Fânaru
31 mar 2011 797 vizualizări
Handbalul vrincean ar putea sa piarda un mare specialist. Este vorba de tehnicianul echipei de Divizia A CSM Focsani, Lucian Tucan. Antrenorului emerit, cu multi ani de experienta in spate acumulata inclusiv la loturile nationale, ii va fi greu sa refuze o formatie care activeaza in prima liga a tarii si care isi propune clasarea pe podium.

După 16 etape din Liga I, CS Universitatea Suceava ocupa locul 4 in clasamentul Ligii Nationale de handbal cu 22 de puncte acumulate. "Este o oferta tentanta, o onoare si o mindrie pentru mine. Nu este vorba de bani, pe mine ma intereseaza in principal doua lucruri: in ce situatie se gaseste echipa si ce obiectiv isi propune. E tentant ca gruparea unde activezi sa vizeze performanta inalta. Nu este adevarat ca am dat deja curs ofertei, momentan ma gindesc ce sa fac", spune Lucian Tucan, care nu vrea sa renunte la munca depusa la Focsani. "Nu ma grabesc, am vorbit si cu primarul si cu alti factori de decizie locali, pentru ca imi doresc sa fac treaba aici. Ma trage ata sa fac performanta cu Focsaniul, de-aia am si tinut oamenii linga mine aici", ne-a declarat tehnicianul focsanean, care ia in calcul oferta de la Suceava deoarece a venit pe o filiera de " fin cunoscator" al lumii handbalului. "Nu ma interesa asa mult daca solicitarea venea de la un patron sau conducator de club. Conteaza foarte mult pentru mine ca oferta a venit din partea unui specialist, care a antrenat inclusiv lotul national si care s-a gindit la mine din atitea centre handbalistice importante cu tehnicieni de valoare", explica Tucan, care a precizat ca momentan nu a luat nici o decizie in privinta viitorului sau profesional. Pentru un antrenor este greu sa refuze o asemenea propunere. CSM Focsani se afla in acest moment pe locul 5 in seria I a Divziei A, fara sanse de accedere la barajul de promovare in Liga Nationala. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.