Sport

Steaua Marasesti si Online Tourism, in finala campionatului de futsal

Ciprian Fânaru
31 mar 2011 645 vizualizări
Prima semifinala s-a decis la penalty-uri, unde juniorii CSM-ului s-au impus cu 2 - 1 u talentata formatie din Marasesti a confirmat calcuele hirtiei si va lupta pentru trofeu cu Online Tourism

Campionatul judetean de futsal a programat ieri semifinalele competitiei destinate jucatorilor cu virste intre 16 si 21 de ani. Cele doua echipe calificate in marea finala si-au cistigat in mod diferit dreptul de a evolua cu trofeul pe masa. Daca Online Tourism, formata in mare parte din tineri jucatori ai CSM Focsani - unii chiar cu prezente in Liga a treia, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a avansa in ultimul act al intrecerii, stelistii din Marasesti au trecut cu un scor destul de categoric de FC Sud.


Online Tourism "" ASS Unirea Focsani 9 "" 8 (d.p.) (4 "" 2)


Cei de la Online Tourism, condusi de pe banca de profesorul Dan Banica, au trecut mai departe cu multe emotii, desi la un moment dat avea un avans de doua goluri. Reusita de 1 "" 0 i-a apartinut micutului Preda, care a deschis scorul cu un sut cu latul, pe jos, la coltul lung. Tucan si Apostoiu au intors scorul, fiul antrenorului de handbal Lucian Tucan inscriind dupa o lovitura libera acordata pentru hentul comis de portarul advers. Tilvar a restabilit egalitatea, dar Suvac a anesteziat defensiva uniristilor inainte de a marca pentru 3 "" 2. Acelasi Suvac a majorat diferenta dupa numai un minut, finalizind elegant un contraatac. 4 "" 3 a facut Tucan in debutul partii secunde, faza urmata de golul egalizator al colegului Apostoiu. 5 "" 4 pentru Unirea a facut Tucan cu toata opozitia lui Constantin, dar Suvac a reaparut in atac si l-a bombardat pe goalkeeper-ul unirist: 5 "" 5. Acelasi portar Anca a scapat inexplicabil mingea in poarta, dupa un sut al lui Adi Bratu. Tucan a continuat show-ul, a egalat la 6 si a dedicat reusita fetelor din tribuna. Tot el a gasit calea spre golul de 7 "" 6, apoi Tirca a egalat cu toata opunerea portarului echipei antrenate de Viorel Paizan. La penalty-uri, evolutia scorului a fost urmatoarea: Tucan a facut 1 "" 0, Preda a ratat, la fel si "patrarul" de la Unirea, Suvac a egalat la 1, uniristii au ratat din nou prin Apostoiu, ghiuleaua lui Tilvar calificind echipa in finala.

Online Tourism: Constantin "" Ionita, Tilvar, Tomsa, Negoita, Ad. Bratu, Doba, Suvac, Tirca, Preda, Lera. ASS Unirea Focsani: Anca "" Tucan, Cimpoiasu, Apostoiu, Vasui, Giurgiu, Jugaru, Gurau, Scinteianu.


Fan Club Steaua Marasesti "" FC Sud 6 "" 2 (3 "" 1)


Stelistii din Marasesti nu au trecut prin furcile caudine si emotiile loviturilor de departajare. Formatia pregatita de Catalin Mihalcea a dominat prima repriza a meciului, pe care a incheiat-o in avantaj, 3 "" 1, dupa reusita lui Mocanu din minutele de final. Actul secund a apartinut de asemenea ros-albastrilor, care au mai inscris de trei ori. Mai intii au urcat scorul la 4 "" 1 prin torpila lui Amariei, apoi s-au distantat prin "dubla" lui Gheorghiceanu - excelent in gura portii. Scorul final de 6 "" 2 a fost stabilit prin golul lui Istrate, care nu avea cum sa rateze de la aproximativ un metru de poarta.

Fan Club Steaua Marasesti: Basarabescu, Dumitrescu, Toroi, Grigorica, Luca, Amariei, Mocanu, Gheorghiceanu, Nita, Coman. FC Sud: Zagan "" Duta, Gavriloiu, Radu, Istrate, Oprea, Hanganu, Andronic, Boros. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.