Sport

Vrancea are contract cu locul al treilea

Ciprian Fânaru
31 mar 2011 635 vizualizări
Selectionata pastreaza sanse de calificare in sferturi

Remiza de la finalul saptaminii trecute, 0 "" 0 pe teren propriu contra Constantei, a "cantonat" selectionata de fotbal U16 a judetului Vrancea pe locul al treilea in seria din care face parte, cu 5 puncte acumulate. Calculele pentru urmatoarele doua etape ramase de disputat din faza a doua a campionatului national destinat selectionatelor judetene U16 sint relative simple. Pe primele doua locuri in aceasta serie vor termina, nu se stie inca in ce ordine, Constanta si Bucurestiul. "Reprezentativa" vrinceana mai are de jucat in deplasare cu Calarasiul si acasa cu Bucurestiul. Elevii lui Mihai Oprisan si Vali Toader nu trebuie sa depuna armele, ci trebuie sa gindeasca o strategie pentru a stringe cit mai multe puncte din ultimele doua runde. Chiar daca nu poate lua fata uneia din primele doua clasate, sanse teoretice pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei exista. Asta pentru ca cel mai bine clasate doua echipe de pe locul al treilea in serii vor obtine biletele pentru faza eliminatorie. In restul seriilor lucrurile sint clare, iar formatiile de pe locul al treilea stau mai prost decit vrincenii. Dincolo de rezultatele peste asteptari reusite pina acum, garantii solide dau si evolutiile juniorilor vrinceni. Selectionata U16 creste de la o partida la alta, impresionand prin calitatea executiilor si stabilitatea relatiilor de joc. Stratulat si compania intruchipeaza dovada vie ca izvorul de fotbalisti vrinceni talentati nu a secat si ca lucruri importante pot fi facute si cu resurse limitate. Traseul de pina acum al tinerilor fotbalisti, cu episoade memorabile in care acestia s-au luat la trinta cu echipe sustinute temeinic sau cu loturi nationale ori selectionate de vedete, este o palma data pe obrazul autoritatilor judetului nostru amortit. Vrancea este reprezentata din pacate prin festivaluri meltenistice pe bani publici, cind o "reclama" mult mai buna si eficienta poate fi facuta zonei crepusculare mioritice prin ambasadori sportivi. Azi, in seria noastra Bucurestiul intilneste pe teren propriu echipa Calarasiului, intr-un meci care va curge probabil in directie unica. Duminica, 3 aprilie, Vrancea U16 va juca cu Calarasi, de la ora 11.00, pe stadionul Prefab din Modelu. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.