Sport

Vali Busuioc se pregateste pentru examenul de la Academia de Rugby

Ciprian Fânaru
30 mar 2011 545 vizualizări
Rugby-ul vrincean va avea un nou antrenor scolit la Federatie. A saptea promotie a Academiei Romane de Rugby va sustine examenele in perioada 11-13 aprilie. Examenul de regulament - luni 11 aprilie, ora 16.00, examenul pedagogic - marti 12 aprilie, iar miercuri 13 aprilie

- este trecuta initial ora la care se trage subiectul, apoi ora pina la care candidatul isi poate pregati antrenamentul (timp de 60 de minute dupa tragerea la sorti a subiectului) si ora la care candidatul va prezenta practic o veriga a antrenamentului. Marti, in focuri va intra si focsaneanul Valentin Busuioc, care are urmatoarea programare: 09.30 "" 10.30 "" 11.00, respectiv 14.15 "" 14.30 "" 15.00. Antrenorul de la LPS Focsani, care a si fost junior al acestei echipe, are companie selecta la Academie, printre cursanti regasindu-se nume precum internationalul stelist Bogdan Zebega. Absolventii Academiei vor primi o diploma de antrenor recunoscuta de FRR. Promotia poarta numele lui Gheorghe Gheorghe, cursant al Academiei, care a decedat anul trecut in urma unui accident vasculo-cerebral. Ii uram bafta si putere de concentrare antrenorului Vali Busuioc, pentru ca examenul l-a pregatit sintem siguri "ca la carte". (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.