Sport

Ce documente iti trebuie ca sa primesti alimetatie de efort

Ciprian Fânaru
30 mar 2011 567 vizualizări
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea poate acorda, în limita bugetului existent, conform H.G. 1447/2007, alimentatie corespunzatoare efortului depus în pregatire.

Cum locurile sint "limitate", structurile sportive de performanta de pe raza judetului Vrancea trebuie sa depuna solicitari scrise in acest sens. Cererile tip, care pot fi descarcate de pe site-ul www.sportsitineretvrancea.ro se depun la sediul DJST Vrancea pina pe 4 aprilie, de luni pina vineri, intre orele 8.00 "" 16.30, insotite de: copii dupa legitimatia de sportiv, actul de identitate al sportivului, documente din care sa reiasa performanta obtinuta de sportiv, la nivel de cel putin juniori III, planificarea prin care structura sportiva a stabilit obiectivele de performanta pentru sportiv si declaratie pe proprie raspundere a solicitantului din care sa reiasa faptul ca acesta nu mai beneficiaza de acordarea alimentatiei de efort din partea altei structuri sportive "" original. Documentele solicitate in copie vor fi insotite de originale. La acordare si departajare se tine cont de criterii, cum ar fi ca solicitantul sa fie sportiv legitimat la o structura sportiva din judetul Vrancea, sa aiba performante realizate in anul 2011, conform elementelor certe (diplome, medalii), sa aiba obiective asumate pentru anul 2011, conform planificarilor detinute de structurile sportive, in considerare urmind sa fie luat si nivelul de efort fizic la care sportivul este supus la antrenamente. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.