Sport

Au avut totusi emotii cu brasovenii

Ciprian Fânaru
28 mar 2011 575 vizualizări
u Inter Teliu Brasov - CSM Focsani 6 - 9 (3 - 2), ieri, in etapa a 17-a a Ligii I de futsal Echipa de futsal de prima liga CSM Focsani a cistigat partida de campionat jucata ieri in deplasare contra formatiei brasovene Inter Teliu

Rezultatul, dar mai ales evolutia jucatorilor nu au fost pe placul antrenorului Petrache Gurguiatu, care astepta mai mult de la elevii sai. "Ne-am crezut invingatori dinainte. Jucatorii nu au tratat meciul asa cum trebuie. Am condus cu 2 "" 0 in primele doua minute, dar dupa aceea n-am mai jucat nimic si pina la pauza gazdele au preluat conducerea. Este adevarat ca brasovenii s-au intarit fata de turul campionatului, dar ar fi trebuit sa nu avem emotii", ne-a spus antrenorul principal al echipei de futsal. CSM Focsani s-a bazat la acest meci pe urmatorii jucatori: Bors - Ungureanu, S. Sava, Ilas, Curteanu, Chivu, Sararu, S. Popa, Burcacel, Munteanu, Popa. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 11 ore, 22 minute, 12 secunde
burcacel nu mai vine de la inceputul anului.cine a dat golurile?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.