Sport

Baschetbalistii si-au apropiat calificarea la turneul final U18

Ciprian Fânaru
28 mar 2011 481 vizualizări
Echipa U18 CSS LPS Focsani a debutat vineri cu doua succese la primul turneu semifinal destinat acestei categorii de virsta: 69 - 63 cu gazdele de la U Mobitelco Cluj Napoca si 68 - 52 cu CSS Sibiu

Simbata, focsanenii n-au mai fost la inaltime si au cedat ambele meciuri ale zilei: 46 "" 64 cu LPS CSS Bihorul Oradea si 38 "" 55 cu CSS Unirea Iasi. Ieri, elevii antrenorului Mihai Petrut au disputat cel de-al cincilea si ultimul joc din cadrul primului turneu al seriei I semifinale. Sportivii vrinceni au jucat ultima partida a turneului de la Cluj cu CSS Deva, dar aveau deja sase puncte strinse si erau pe locul trei in serie. Cele doua victorii reusite in prima zi au facut din formatia focsaneana una din favoritele pentru calificarea la turneul final al campionatului national. Vrincenii vor beneficia de avantajul terenului propriu la cel de-al doilea turneu semifinal, care va avea loc la Focsani, in perioada 8 - 10 aprilie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.