Sport

Au oprit Rapidul de Suceava

Ciprian Fânaru
26 mar 2011 791 vizualizări
CSM Focsani - Rapid Suceava 3 - 2 (2 - 1), ieri, in etapa a 19-a a Ligii a treia

Echipa de fotbal a Focsaniului a obtinut ieri prima victorie din acest campionat. Tinara echipa focsaneana a facut poate cel mai bun joc din ultimul an, aratind o forma execelenta, in ton cu vremea frumoasa de afara. Jucatorii au aratat ca la Focsani se poate naste o noua echipa, cu rabdare. Victoria de ieri a fost una cu emotii, mai ales pe final, si cu goluri multe. Gazdele s-au vazut conduse inca din minutul 2, atunci cind Zaremba a dechis scorul din lovitura de la 11 metri. Vrincenii si-au revenit din socul primirii golului si au reusit sa remonteze pina la pauza. Mai intii, in minutul 12, Mindrescu a executat un corner, Zaremba a atins mingea in suprafata de pedeapsa, iar Predoiu a egalat de la punctul cu var: 1 "" 1. Acelasi Predoiu, care a purtat si banderola de capitan, si-a dus echipa in avantaj in minutul 30, trimitind mingea cu o scarita peste portarul advers pentru 2 "" 1. CSM-ul a inceput tare si repriza secunda. In minutul 56, Sapunaru a sutat pe jos din interiorul careului si l-a invins pe goalkeeper-ul sucevenilor, dupa ce in prealabil Milea il driblase pe acesta si pasase in gura portii. Visiniii au replicat palid in minutul 62, cind fostul pancean Liutec a trimis cu capul pe linga, dar tot focsanenii au fost mai periculosi. In minutul 72, Predoiu a sutat din intoarcere de la marginea careului mare, dar portarul ceferistilor s-a arcuit si a respins in lateral. Elevii lui Ioan Radu s-au apropiat la un singur gol in minutul 81. 3 "" 2 s-a facut dupa autogolul lui Eugen Stefan, care a deviat nefericit o centrare a lui Olariu. O succesiune de patru cornere au pus presiune pe defensiva focsaneana, care a rezistat insa cu brio si a acumulat 17 puncte in clasament, egalind Cetatea Tg. Neamt. La final, sucevenii isi reprosau intre ei ca nu au comunicat pe teren. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Toma, Craciun, E. Stefan, Dumitriu "" Sapunaru, (88 Ciornei), Suvac, Sontu, Mindrescu (75 Tilvar) "" Predoiu (90 Lida), Milea. Rapid Suceava a replicat cu: Pascal "" Ciurla, Breniuc (59 Dumitriu), Hrimiuc (26 Sava), Spatar "" Plamada, Vaida, Golofca, Zaremba (77 Barbir) "" Pascanut (70 Olariu), Liutec. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu CSM Pascani. (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei:


CSM Focsani "" Rapid Suceava 3 "" 2

SC Bacau "" FCM Bacau 0 "" 0

FC Panciu "" Aerostar Bacau 2 "" 0

FCM Onesti "" Ceahlaul II 2 "" 0

Luceafarul "" CSM Pascani "" simbata, ora 15.00




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.