Sport

Asaltul final pentru cucerirea titlului national

Ciprian Fânaru
25 mar 2011 624 vizualizări
Colegiul National Aurel Vlaicu a cistigat etapa de Rugby 7 de la Birlad, desfasurata la finalul saptaminii trecute.

Bucurestenii au obtinut patru victorii din patru posibile si se mentin pe primul loc al clasamentului. Cea de-a patra si ultima etapa a campionatului de rugby in 7 va avea loc simbata, 26 martie, la Focsani. Pina acum, juniorii focsaneni au demonstrat ca formeaza cea mai spectaculoasa echipa, iar valoarea le permite sa spere ca vor cuceri titlul national "acasa". Dincolo de concentrare si ambitie, pe care antrenorii vor sti sa o insufle jucatorilor, LPS Focsani are nevoie de suportul unui public vulcanic care sa ii impinga catre victorii. La rindul sau, publicul vrincean are nevoie de spectacolul si demonstratiile de virtuozitate si rapiditate in gindire de care sint capabili rugbistii, astfel ca o bucata din pretiosul trofeu le va apartine si spectatorilor. Calculele seci arata ca o dimineata de simbata infrumusetata de patru succese si de poticneli ale bucurestenilor de la CNAV pot completa vitrina focsaneana cu primul trofeu de rugby in 7 care se acorda la nivel de juniori mari. (Ciprian FANARU)


Clasament R7 DNJ U19 dupa etapa a III-a


Loc Echipa Meciuri Victorii Egaluri Infringeri Esaveraj Puncte

1 CNAV 15 13 1 1 251-73 27

2 LPS Focsani 15 11 1 3 345-63 23

3 Baia Mare 15 8 0 7 196-164 16

4 CTMRTF 15 8 0 7 181-166 16

5 CSS Birlad 15 3 0 12 70-295 6

6 Steaua* 15 1 0 14 26-308 2

*echipa penalizata cu pierderea jocurilor pentru neprezentare


LPS Focsani merge la etapa zonala a ONSS licee


Echipa de rugby in 7 LPS Focsani este campioana judeteana la ONSS licee, dupa ce a invins ieri in finala cu 36 "" 15 echipa Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau". Pentru LPS au evoluat Vasilica Pascu, Marian Gorcioaia, Ionut Mazare, Andrei Abageru, Dragos Neagu, Marcel Paraipan, Florin Bucur, Ionut Nicolae, Marius Antonescu si Cristi Duca. Pentru Edmond Nicolau au jucat Claudiu Vasilache, Marius Negoita, Viorel Bindar, Madalin Stan, Laurentiu Ciochina, Sorin Birzan si Silviu Isofache. Elevii lui Romeo Paun s-au calificat la etapa de zona, care va avea loc la Constanta. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.