Sport

Gicu Mourinho si-a condus echipa spre victoria finala

Dan Chiriac
22 mar 2011 961 vizualizări
Echipa Politiei municipiului Focsani a cistigat editia din acest an a Cupei Politiei.

Formatia pregatita de Gicu Avasiloaie, poreclit de toata lumea Gicu "Mourinho", s-a impus fara dubii in finala disputata in compania celor de la IPJ Vrancea. Scorul final a fost 4 - 0, dupa ce la pauza focsanenii conduceau cu 3 - 0. Golurile au fost marcate de Bogdan Atanasiu 2, Cristi Vasile si Vasile Gabriel. Desi au fost incurajati de pe margine de seful politiei, Ionel Popescu, si de unul dintre adjuncti, Tomita Pavaloiu, cei de la judet nu s-au regasit si nu au putut marca nici macar odata in poarta adversa. Victoria finala a fost sarbatorita cu o hora la mijlocul terenului, dar si cu citeva ironii la adresa rivalilor de la judet, considerati favoriti inaintea meciului. In finala mica s-au intilnit echipele secunde de la Politia Focsani si IPJ Vrancea. Cei de la judet s-au impus cu 4-3 dupa executarea loviturilor de departajare, ratarea decisiva apartinindu-i fostul sef al Politiei rutiere, Daniel Fatu. Miine, de la orele 11.30 va avea loc concursul de tir, care se va desfasura la Poligonul de la CS Unirea Focsani. Joi, de la orele 14.00, se va desfasura la terenurile de fotbal Dagemar un meci de minifotbal intre Fostele Glorii ale IPJ Vrancea, din care vor face parte Gavril Iacob, Gicu Bodolan sau Ionel Braileanu si Echipa de Oldboys a IPJ Vrancea, din rindurile carora se remarca seful politiei, Ionel Popescu sau seful Politiei municipiului Focsani, Gicu Avasiloaie. Dupa acest meci, echipa actuala a politiei va da piept cu selectionata presei. Mass-media va fi reprezentata la aceasta competitie de noua jurnalisti, a caror medie de virsta este 40 de ani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.