Sport

Cupa Prosport-Promenada la fotbal, în aprilie

Ciprian Fânaru
19 mar 2011 830 vizualizări
Scoala de Fotbal Prosport Focsani organizeaza inca un turneu de fotbal juvenil.

Grupele de copii nascuti in anii 2000 si 2001 vor juca la stadionul "Milcovul", iar grupele 2002 si 2003 vor evolua in Sala Polivalenta sau pe terenul sintetic din cartierul Sud, in functie de cum va fi vremea la ora desfasurarii turneului. Scoala de Fotbal Prosport a invitat la acest turneu urmatoarele echipe: Dinamo Bucuresti, Sportul Studentesc, Luceafarul Bucuresti, Unirea Urziceni, Otelul Galati, Dunarea Galati, Aerostar Bacau, AS FCM Bacau, Ceahlaul Piatra Neamt, FC Braila, CSS Tirgoviste, FC Vaslui, Poli Iasi, Petrolul Ploiesti, Gloria Buzau, CSS Rm. Sarat, Sageata Tecuci, CSM Focsani, Stiinta Focsani, Unirea Focsani, FC Panciu si Vointa Odobesti. Prima editie a Cupei Prosport-Promenada a avut loc in luna octombrie 2010 si s-a bucurat de o prezenta selecta. Cinci echipe ale Academiei Gheorghe Hagi au fost prezente la Focsani, Sportul Studentesc, FC Vaslui fiind doar o parte dintre cele mai reprezentative cluburi. Prima editie a fost cistigata de juniorii celor de la FC Vaslui la grupa 2001 si de Otelul Galati la grupa 2002-2003. Acum, in afara echipelor din tara, conducerea Scolii de Fotbal a hotarit sa invite si echipele celorlalte cluburi de fotbal din Vrancea. "Sintem convinsi ca va fi un adevarat festival fotbalistic la nivel de copii si juniori, asa cum nu a mai fost pina acum in Focsani", se arata in comunicatul celor de la Prosport. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.