Sport

Vor toate punctele in disputa cu tinerii otelari

Ciprian Fânaru
18 mar 2011 634 vizualizări
Otelul II Galati - FC Panciu, azi, in de la ora 15.00, in etapa a 18-a din Liga a treia la fotbal Dupa ce runda trecuta s-au luat la trinta cu liderul la zi al clasamentului, fiind la un pas de o remiza meritata, pancenii incearca azi sa se intoarca totusi cu punct sau puncte din deplasarea de la Galati.

Tentativa lor va fi ingreunata de valoarea adversarului, iar meciul pare usor doar pentru cei care nu au vazut la lucru formatia secunda a gruparii care conduce prima liga de fotbal din Romania. La fel ca in sezoanele precedente, tinerii "otelari" nu au facut figuratie in campionat si au demonstrat ca formeaza o echipa redutabila, care poate pune probleme daca joaca la capacitate maxima. Partida de pe Siderurgistul este mult mai importanta pentru gruparea "dintre vii", care se zbate sa iasa din subsolul clasamentului si sa scape cit mai repede de locul 13, retrogradabil in anumite conditii. Echipa pregatita de Raul Cioran vrea sa razbune si esecul din turul campionatului, cind galatenii s-au impus cu 2 "" 1 pe "Orasenesc". Chiar daca au inceput returul cu doua infringeri, ros "" albii au aratat alta fata cel putin in disputa cu FCM Bacau. Daca vor repeta evolutia de runda trecuta, pancenii au sanse mari sa acumuleze primele puncte in 2011. Valorea unor jucatori ca Gurguiatu, Bucataru sau a puncheur-ului Costin pot propulsa echipa catre un loc mai bun in clasament. Dreptatea va fi impartita de o brigada din Constanta. La centru va fluiera Fernando Costache, iar asistenti vor fi Genin Menlivuap si Sorin Paduraru, in timp ce observatori au fost desemnati Pompiliu Cosconea din Buzau si Petre Marinescu din Tulcea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.