Sport

GS Mobile si Deep Serv vor juca finala Cupei Firmelor

Ciprian Fânaru
15 mar 2011 618 vizualizări
Cupa Firmelor private la minifotbal a ajuns in fata ultimei faze. In urma celor doua semifinale, au fost stabilite si finalistele competitiei, care se vor duela pentru premiile puse in joc de AJF Vrancea

In finala mare se vor intilni echipele GS Mobile si Deep Serv, iar pentru locurile 3-4 se vor duela National Golesti si Jan Coleta. Partidele sint programate pentru 26 martie. Prima partida din penultimul act a furnizat o semisurpriza, in conditiile in care golestenii porneau usor ca favoriti. Spectacolul asteptat de public a fost diminuat de miza, totul fiind decis de doua executii ca la carte ale lui Covaci. Nationalul a resimtit absenta lui Chivu si nu a putut remonta in actul secund. In cealalta semifinala, cei de la Deep Serv si-au respectat blazonul si s-au impus la doua goluri diferenta. Nu le-a fost chiar usor, la pauza avantajul era minim, dar in cele din urma vor juca cu trofeul pe masa. Reusitele celor de la Jan Coleta au purtat semnatura lui Sorin Popa, jucator de prima liga la futsal. Echipa sa merita toate laudele pentru comportarea la aceasta competitie. Desi la inceput nu a fost cotata cu sanse foarte mari, evolutia buna le-a permis sa ajunga pina semifinale si sa surprinda placut pe toata lumea. In alta ordine de idei, partidele restanta din prima etapa a ligii a patra se vor desfasura miercuri 23 martie si joi 24 martie, de la orele 15.30. Exceptie face partida Vointa Odobesti "" National Golesti, care se va desfasura miercuri 29 martie sau joi 30 martie. (Ciprian FANARU)

Rezultate din semifinale:

GS Mobile "" National Golesti 2 "" 0

Deep Serv - Jan Coleta 4 "" 2



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.