Sport

Victorie fara dubii a echipei de futsal

Ciprian Fânaru
14 mar 2011 648 vizualizări
CSM Focsani - Universitatea Alexandria 7 - 1 (2 - 0), simbata, in etapa a XIV-a a Ligii I de futsal Succes fara dubii pentru echipa de futsal CSM Focsani

Vrincenii au dominat de la un capat la altul disputa cu formatia vizitatoare, iar diferenta de scor putea fi chiar mai mare. Teleormanenii s-au aparat bine in startul meciului, iar ratarile numeroase ale gazdelor au mentinut scorul alb pina in minutul 17, cind Curteanu a deschis scorul printr-un sut in forta. Pina la pauza, doar Burcacel a mai inscris, finalizind cu gol o combinatie de efect. La cinci minute de la reluare, Chivu a majorat diferenta, fiind urmat la mai putin de un minut de Ilas, care dupa o demonstratie de virtuozitate l-a invins pe portarul advers, Popa atingind mingea ca sa fie sigur ca e 4 "" 0 pentru ai sai. Primul care a realizat dubla a fost Curteanu, in minutul 29, iar oltenii antrenati de Iulian Gudan au dat golul de onoare prin internationalul de tineret Cretan. Elevii lui Petrache Gurguiatu s-au "enervat" si au reluat atacurile cu intesitate, Burcacel "" minutul 38 si Chivu "" minutul 39 completindu-si dublele si stabilind scorul final: 7 "" 1. Vrincenii au acumulat 20 de puncte si confirma forma buna pe care o traverseaza. Pentru CSM Focsani au jucat: Bors, Olarasu "" Sararu, Ungureanu, Chivu, Popa, Burcacel, Sava, Ilas, Curteanu. Universitatea Alexandria i-a avut pe teren pe Enculescu "" Cretan, Alcea, Bogdan, M. Olteanu, A. Olteanu, Schiopu, Petre, Badea. Dupa inchiderea editiei, s-au mai jucat partidele Inter Teliu Basov "" Clujana Cluj Napoca, KSE Tg. Secuiesc "" United Galati si ACS Odorheiu Secuiesc "" Spicom Sf. Gheorghe. Etapa viitoare, pe 20 februarie, focsanenii vor juca un derby de clasament pe terenul celor de la ACS Odorheiu Secuiesc. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 20 ore, 46 minute, 38 secunde
Domnule Fanaru,da' cand a fost meciul asta?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.