Sport

Handbalistele lupta pentru calificare la Braila

Ciprian Fânaru
12 mar 2011 694 vizualizări
Junioarele de LPS Academica Focsani inca spera sa mearga la turneul semifinal

Echipa de junioare II LPS Academica Focsani mai spera la o calificare pentru turneul semifinal si va aborda cu incredere cel de-al treilea turneu din campionat, care va avea loc in weekend la Braila. Indiferent de deznodamintul partidelor, strategia pe termen lung ramine reperul de baza al formatiei pregatite de Doina Ene. Alaturi de sponsorul principal Altdorf Tehnik, ceilalti parteneri si autoritatile care pot sprijini sportul din Vrancea, clubul isi propune pentru viitorii patru ani urmatoarele obiective: prezenta cu rezultate notabile in Campionatul National de juniori II in sezonul 2010-2011, in Campionatul National de juniori I in sezonul 2011-2012, apoi in Divizia A de handbal feminin, obiectivul final fiind promovarea in Liga Nationala, crearea unui lot competitiv, atit valoric cit si cantitativ, pentru a reusi obiectivele de promovare in urmatorii patru ani. Clubul se bazeaza in acest moment pe 20 de jucatoare, cu virste cuprinse intre 15 si 16 ani. Cristina Enache, Raluca Guzu, Andreea Olteanu, Iuliana Avram, Andreea Avram, Raluca Diaconescu, Oana Mocanu, Irina Feraru, Laura Petrea, Alina Bogzeanu, Simona Ungureanu, Cristina Movileanu, Bianca Prodan, Nicoleta Ghitau, Carmen Leahu, Daniela Balaican, Alexandra Stoleru, Madalina Dita, Georgiana Dragu si Ana Maria Draghici. (Ciprian FANARU)


Programul turneului de la Braila


Etapa I - simbata 12 martie


CSS Constanta - LPS Academica Focsani

CSS Bacau - LPS Braila

Etapa II - simbata 12 martie

LPS Academica Focsani - LPS Braila

CSS Constanta - CSS Bacau

Etapa III "" duminica 13 martie

CSS Bacau - LPS Academica Focsani

LPS Braila - CSS Constanta


Clasament seria B:


1 . LPS Braila 6 5 0 1 173-95 10p

2 . CSS Constanta 6 5 0 1 121-118 10p

3 . LPS Academica Focsani 6 2 0 4 100-115 4p

4 . CSS Bacau 6 0 0 6 89-155 0p



Juniorii III au turneu acasa


Formatia de juniori III LPS Focsani are turneu in cadrul Campionatului National. Focsanenii vor juca pe teren propriu, unde spera sa obtina mai multe victorii decit in precedentele confruntari de pe teren strain. elevii lui Florin Dragan ocupa penultimul loc in serie si au sanse reduse de calificare pentru turneul semifinal. Simbata, 11 martie, juniorii vor disputa doua partide, cu LPS Braila si cu CSS Galati. Duminica, vrincenii vor infrunta celelalte doua formatii din grupa, LPS "Iolanda Balas Soter" Buzau si LPs Vaslui. Cu doua turnee ramase de jucat din sezonul regulat, trupa focsaneana are 8 puncte si sanse mai mult teoretice de acontare a unui loc calificabil mai departe.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.