Sport

Cu nimic mai prejos fata de echipa de pe primul loc

Ciprian Fânaru
12 mar 2011 712 vizualizări
FC Panciu - FCM Bacau 1 - 2 (1 - 2), ieri, in etapa a 17-a din Liga a treia

Esec cu parfum de remiza pentru formatia de liga a treia FC Panciu. Trupa vrinceana a facut un meci bun, consistent, in fata liderului la zi al clasamentului si ar fi meritat chiar un egal dupa cum au decurs ostilitatile. Echipa patronata de Dumitru Sechelariu si antrenata de Ghita Peonaru a invins cu doua goluri venite ca urmare a unei lovituri libere si a unui autogol. Bacauanii au fost incurajati la acest meci de o minigalerie vocala, care l-a injurat timp de 90 de minute pe primarul Stavarache, cel care a creat o alta echipa in oras, SC Bacau. Gurguiatu a tinut mortis sa evolueze in aceasta confruntare si a purtat o masca de protectie. "Galben albastrii" au deschis scorul in minutul 9, cind la lovitura libera executata perfect de de Dobos mingea a lovit si bara inainte sa intre in plasa. Gazdele au iesit la joc, au presat steril, iar lansarile in adincime ale jucatorilor echipei vizitatatoare au creat deranj in flancul sting al apararii pancene. In minutul 25, Costin a egalat cu o bijuterie de gol la vinclu, din interiorul suprafetei de pedeapsa. A fost o executie de rafinament care a demonstrat clasa atacantului vrincean. 1 "" 2 s-a facut in minutul 33. Bucataru a vrut sa respinga, dar si-a dat un autogol cum foarte rar se vede pe terenurile de fotbal, fapt ce echivaleaza cu un debut nefericit in tricoul gruparii pancene. Radu putea restabili egalitatea la doua minute de la reluare, dar sutul sau pe jos s-a scurs pe linga poarta lui Stamatin. In minutul 60, Dobos a batut o lovitura libera de la 20 de metri, dar mingea nu a mai prins cadrul portii. In minutul 87, centralul Bocaneala, destul de "confuz" la aceasta partida, a dictat foarte usor un penalty impotriva ros - albilor, dupa un presupus fault la Boghian. Acelasi Boghian a pus balonul la punctul cu var, dar a tras pe jos, iar Lazar a aparat. In prelungiri, elevii lui Raul Cioran au fortat egalarea si au avut ocazii importante. Cea mai mare i-a apartinut lui Bucataru, care a avut mingea pe frunte, dar a trimis-o in bratele goalkeeper-ului advers. Pentru panceni continua seria meciurilor dificile, urmind sa intilneasca in deplasare etapa viitoare formatia secunda a Otelului Galati. Pentru FC Panciu au jucat: Lazar "" Parlac, Stan, Gurguiatu, Besa "" Dutu (78 Bira), Bucataru, Cioran, Galateanu (46 Stoian)"" Costin (70 Cl. Mihai), I. Radu. FCM Bacau a inceput cu: Stamatin "" Mihalachioaie (65 Luncanu), Lozneanu, Ursu, Codreanu "" Apostol (90^2 Bursuc), Eudean, Dobos, Vraciu "" Boghian, Apostu. (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei:


SC Bacau - Rapid Suceava 2 "" 0

Poli Galati - CSM Pascani 2 "" 0

FC Panciu - FCM Bacau 1 "" 2

FCM Onesti "" Otelul II Galati 2 "" 1

Cetatea Tg. Neamt - Aerostar Bacau 1 "" 1

Luceafarul M. Eminescu - CSM Focsani "" simbata ora 15.00


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.