Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
10 mar 2011 585 vizualizări
Mihaela Micu, eliminata la Tg. Ocna

Editia din martie a Circuitului "Dacia-Romania-Vrancart-Trotusul"-Cupa Vrancart-Tg.Ocna nu a fost cu succes pentru tenismenii vrinceni. Mihaela Micu, tenismena focsaneana antrenata la CS Unirea de Razvan Bucuroiu a pierdut in trei seturi in fata Roxanei Stefan (CS As Pitesti), scor final 3 "" 6, 6 "" 4, 4 "" 6. La competitia de la Tg. Ocna au participat sportivi de la categoriile de virsta 10, 12, 14 si 16 ani, baieti si fete. (C. FANARU)


Nici un rugbist vrincean la selectionata U18


Nationala U18 a pierdut fara drept de apel confruntarea cu echipa campioana din Baia Mare. Scorul la pauza a fost 26 "" 0 pentru CSM Baia Mare, care a invins in final cu 45 "" 0. Meciul a avut doua reprize de 40 de minute astfel incit ambele echipe sa isi poata rula intreg efectivul. Un lucru interesant a fost ca in acest meci s-au intilnit doi frati Vlad Nistor, component al echipei nationale U18 si Andrei Nistor, component al echipei din Baia Mare si el fost component al echipei nationale U18. Din pacate, nu am avut parte si de un duel vrincean, asta pentru ca dupa multi ani, reprezentativa U18 nu are in componenta nici un jucator de la LPS Focsani. In formatia baimarenilor a jucat vrinceanul Ionut Botezatu, international de seniori. Punctele campionilor au fost reusite de Dinis (2 eseuri), I. Botezatu (3 eseuri), Pop si A. Ursache (cite un eseu), Budusan 3 transformari, Ailenei 2 transformari. (C. FANARU)


Madalina Lupu vrea sa se transfere definitiv la Focsani


Jucatoarea de tenis Madalina Lupu a semnat o cerere de transfer

pentru ca ea sa devina 100% sportiva a CSM Focsani 2007. "Aceasta masura face parte dintr-un program de dezvoltare a sectiei de tenis a clubului nostru, program care mai cuprinde renovarea terenurilor de tenis din parcul Nicolae Balcescu, precum si atragerea de noi membri pentru acest club, precizeaza prof. Marian Radulescu, directorul CSM Focsani 2007. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.