Sport

TVR - FC Barcelona 1-0

Sorin Tudose
10 mar 2011 915 vizualizări
Televiziunea Romana a sabotat-o pe FC Barcelona

Televiziunea Romana a transmis marti seara meciul de Champions League Shakhtar Donetsk "" AS Roma cu toate ca la aceeasi ora se juca meciul FC Barcelona "" Arsenal Londra. In mod evident este vorba de o atitudine patriotarda deoarece echipa ucraineana este antrenata de Mircea Lucescu, iar romanul Razvan Rat a fost titular. Nu ii contesta nimeni valoarea antrenorului roman si ascensiunea uimitoare pe care a reusit-o cu echipa sa, dar despre FC Barcelona se spune ca este cea mai buna echipa a tuturor timpurilor sau macar a ultimului deceniu. In consecinta, echipa se bucura de o popularitate uriasa asta si multumita jocului frumos, bazat pe atacul continuu pe care il practica de atitia ani. Pentru TVR nu a contat ca Barcelona a cistigat competitia de doua ori in ultimii cinci ani si ca Arsenal a jucat si de asemenea, o finala. Mai mult ca sigur echipa lui Lucescu putea sa joace si cu o echipa obscura si concomitent sa se joace adevarate finale cum ar fi Juventus "" AC Milan ca sefii televiziunii publice ar fi transmis meciul romanului. Firesc ar fi ca atunci cind transmiti un eveniment sportiv sa dai pe post ce este mai bun din competitia respectiva si sa lasi criteriile nationale deoparte, mai ales ca televiziunea este platita din banii tuturor romanilor. Avind in vedere ca este o institutie publica la care fiecare familie plateste anual circa 11 euro, am solicitat o lamurire la care nu am primit decit un raspuns formal. "Solicitarea a fost data in lucru, vom reveni cu un raspuns in termenul prevazut de lege", ne-au transmis reprezentantii TVR. Din fericire pentru cei ce iubesc spectacolul fotbalistic s-au gasit variante de a vedea FC Barcelona "" Arsenal. Care pe diferite link-uri, care cu ajutorul programului Sopcast au reusit sa ii vada pe Messi & Co la joc. Drept este ca posturile online erau din alte tari, iar comentatorii vorbeau, ce chestie, in limba lor. Adica maghiara, germana, chineza, in functie de cum s-a descurcat fiecare. Poate ar trebui sa semnam o petitie sau ceva pentru a fi macar consultati cu privire la ce meciuri vrem sa vedem, daca tot cotizam pentru a tine pe picioare colosul media. Altfel, miine- poimiine ne vom trezi ca filmele straine sint dublate in romaneste dintr-un patriotism prost inteles"¦ (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.