Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
7 mar 2011 664 vizualizări
Moldoveanu nu a prins finala Europenelor

Tiristul focsanean Alin Moldoveanu s-a clasat pe locul 40 la Campionatul European de la Brescia. Sportivul legitimat la Dinamo Bucuresti "" Omega Tehnoton Iasi a tras in proba de pusca aer comprimat 60 de focuri, incheind calificarile pe pozitia 40. Tragatorul vrincean a reusit 590 de puncte in cele sase incercari si nu a prins finala de opt. Aceasta s-a desfasurat aseara si il avea drept mare favorit pe reprezentantul gazdelor, italianul Niccolo Campriani. (C. F.)

Grupa grea pentru baschetbalistii U14

Echipa de baschet sub 14 ani a CSS LPS Focsani si-a aflat adversarii cu care se confrunta la turneul semifinal al acestei categorii de virsta. Focsanenii se vor lupta pentru un loc la turneul final al Campionatului National cu echipele CSS Tirgoviste, CS Royal Fun Bucuresti, CS Dinamo CSS 6 Bucuresti, BC Magic Champions Bucuresti si BC Cuza Sport Braila. Elevii lui Catalin Dondoi vor juca primul meci al intrecerii semifinale contra celor de la CSS Tirgoviste. Locatia si perioada de desfasurare turneului vor fi stabilite ulterior. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.