Sport

Mircea Dimofte se pregateste sa cucereasca Mid American Conference

Ciprian Fânaru
7 mar 2011 668 vizualizări
Tenismenul isi incarca bateriile in vacanta, in Florida

12 victorii si doar 3 infringeri la dublu. 14meciuri, 9 victorii si doar 5 infringeri la simplu. Sint reusitele lui Mircea Dimofte, tenismenul vrincean care a obtinut o bursa integrala pe o perioada de patru ani la o facultate din Statele Unite. "Sint bucuros ca am reusit sa termin prima jumatate a sezonului competitional cu bine, inregistrind un record foarte bun atit la dublu cit si la simplu. La dublu impreuna cu partenerul meu formam o echipa foarte buna si puternica, inregistrind pe parcursul acestui sezon victorii importante impotriva unor universitati foarte bune", spune focsaneanul format la o academie din Italia. "Cred ca munca si seriozitatea pe care am depus-o pe parcursul antrenamentelor, dar si ajutorul primit din partea antrenorilor au contribuit enorm la realizarea acestor rezultate. Sint multumit de evolutia pe care am avut-o pe parcursul acestei jumatati de sezon, jocul meu imbunatatindu-se constant de la inceput si pina acum. Acest lucru mi-a oferit un plus de incredere de fiecare data atunci cind a trebuit sa joc un meci", explica "Dymo". Dupa o jumatate de sezon incarcata din punct de vedere competitional dar si universitar, la finele saptaminii trecute tenismenul a plecat intr-o vacanta de sapte zile impreuna cu echipa in Florida. "The Sunshine State" va fi cadrul unei vacante care sa-i incarce bateriile pentru a doua jumatate a sezonului competitional, dar si pentru turneul final "Mid-American Conference"(MAC), ce se va disputa peste aproximativ sase saptamini. "Pe parcursul acestei vacante vom disputa patru meciuri impotriva altor universitati, iar zilele ramase la dispozitie voi incerca sa ma distrez cu colegii si sa ma bucur cit mai mult de vremea calda din Florida. Sper ca la acea data sa fiu intr-o forma buna si sa contribui la indeplinirea obiectivului pe care echipa il are, acela de a cuceri titlul Mid-American Conference", e dorinta sportivului focsanean, care a inceput tenisul sub indrumarea regretatului technician George Bucuroiu. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.