Sport

Esec la scor in startul returului

Ciprian Fânaru
5 mar 2011 702 vizualizări
CSM Focsani - SC Bacau 0 - 4 (0 - 4), ieri, in etapa a 14-a a Ligii a reia de fotbal

Inceput nefast de retur pentru formatia CSM Focsani, care a cedat la un scor categoric primul meci oficial din 2011. Echipa primariei din Bacau a aratat ca e bine legata si ca stie fotbal, chiar si pe un teren foarte moale, dar a exploatat si erorile mari ale pustilor focsaneni. Dupa un sfert de ora linistit, Ungureanu a deschis scorul in minutul 18, din lovitura de la 11 metri, acordata de central dupa un fault in careu comis de Ciornei. In minutul 22, Pricop a majorat diferenta. Nouarul bacauanilor a scapat singur cu goalkeeper-ul Bors si l-a executat cu o minge pe jos. Faza e suspecta de offside. Focsanenii au batut bine o lovitura libera in minutul 26, dar Satco a fost la post. Oaspetii au fost mai periculosi si au dominat, ajutati si de viteza dezvoltata de extreme pe benzile laterale. Mijlocul neexperimentat al CSM-lui n-a facut fata unui adversar care trage la promovare. In minutul 37 Petrea a profitat de o iesire neinspirata a lui Bors si a punctat pentru scor de neprezentare: 3 "" 0. Cu doar un minut mai inainte Milea a fost la un pas sa ajunga la mingea trimisa de Mindrescu in adincime, ajunsa in bratele lui Satco. Dezastrul a capatat proportii in minutul 43, acelasi Petrea fructificind o centrare de pe partea stinga a lui Ungureanu. Accelerarile elevilor lui Panait l-au lasat de multe ori pe Bors singur in fata plutonului de executie. Dupa pauza, Pricop putea sa faca 5 "" 0 in minutul 52, dar portarul focsanean a respins in corner. Acelasi Bors a iesit din poarta trei minute mai tirziu, salvind din fata atacantilor adversi, faza repetata si in minutul 65. Dumitriu a expediat un sut pe jos in minutul 82, dar Satco a fost pe faza si a retinut. In final, Craciun a luat galben si nu va juca etapa viitoare, cu Luceafarul Mihai Eminescu. Pentru CSM Focsani au jucat: Bors, Ciornei (46 Lida), Stefan, Craciun, Dumitriu - Suvac, Mindrescu, Sontu (89 Tirca), Sapunaru - Milea (75 Bratu), Predoiu. SC Bacau a jucat cu: Satco "" Banu, Matei, Adascalitei, Dobirceanu "" Pintea, Schwartz, Vasiliu (46 Bamba), Ungureanu (65 Dragan)"" Petrea, Pricop (67 Blanaru). (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei:


Petrotub Roman "" Luceafarul BT 4 "" 0

CSM Focsani "" SC Bacau 0 "" 4

Rapid Suceava "" Poli Galati 3 "" 1

CSM Pascani "" FC Panciu 4 "" 2

FCM Bacau "" FCM Onesti 5 "" 0

Otelul II Galati "" Cetatea Tg. Neamt 9 "" 0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.