Sport

Locurile V puteau foarte bine sa fie medalii

Ciprian Fânaru
3 mar 2011 901 vizualizări
spune antrenorul emerit de judo Stanica Grosu cu referire la performantele de la nationalele U17

Judoka de la LPS Focsani au reusit sa incoroneze un nou campion national U17, in persoana lui Alin Anghel, dar medaliile obtinute la CN de la Baia Mare puteau fi mai multe, spun antrenorii. "Nu ne plingem ca nu sint bani, am facut si cantonamente. Speram ca la fiecare nivel de categorie sa luam medalii la urmatoarele competitii din 2011. Cel mai important este sa avem copiii sanatosi. S-au pierdut acele locuri pe podium la nationalele U17 de la Baia Mare. Respectivele locuri V puteau sa fie foarte bine medalii. Multumim conducerii scolii, profesorilor ca i-au inteles pe sportivi, tuturor celor ce ne-au sustinut moral si financiar", a spus antrenorul Stanica Grosu, completat de colegul sau de la catedra de judo, Marinel Palade. "La noi in judo e o diferenta foarte mica intre locul al cincilea si locul al treilea. Am fost aproape sa cucerim mai multe medalii, comportarea a fost foarte buna. Nivelul competitiei a fost foarte ridicat, cu 200 de sportivi care au luptat la masculin si la feminin. La general, in ierarhia pe medalii, ne-am clasat pe locul al cincilea. Unii dintre cei care nu au reusit sa ia medalii sint cadeti, sau chiar mai mici, cazul Danielei Zghera, care este o sportiva de urmarit", a precizat Marinel Palade.


Iulian Surl, ba se instruieste in Croatia


Incepind de ieri, antrenorul Iulian Surla participa la un stagiu international de pregatire care se desfasoara la Zagreb, in Croatia. Acesta se va intoarce cu ultimele noutati in materie de judo si de instruire in disciplina olimpica ce se bucura de popularitate mare in tara si pe plan mondial. (Ciprian FANARU)


Inaugurarea centrului de excelenta depinde de pixul lui Funeriu


Centrul national de excelenta care va lua fiinta la Focsani este foarte aproape sa devina realitate palpabila. Orasul de pe Milcov are locatiile de antrenament pregatite, antrenori capabili, inaugurarea fiind aminata cu citeva luni deoarece au fost solicitate Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului finantarea hranei necesara judokanilor ""cei mai buni din tara - ce se vor pregati in Vrancea. "Asteptam sa ni se acorde ziua de audienta la ministrul Daniel Funeriu. Dorim si finantarea mesei deoarece vom avea sportivi din toata tara care vor veni la Focsani pentru pregatire. Mai trebuie practic doar semnatura ministrului de resort", ne-a declarat Dumitru Zisu, care este si director regional in cadrul Federatiei Romane de Judo. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.