Sport

Prosport se pregateste in vecini

Ciprian Fânaru
2 mar 2011 689 vizualizări
Scoala de Fotbal Prosport Focsani va participa din acest sezon în campionatul organizat de AJF Bacau

Formatiile Prosportului se muta in judetul vecin. Duminica, focsanenii vor juca in prima etapa la Moinesti, cu echipele Clubului Sportiv Municipal din localitate la nivelul grupelor 1996-1997, 1998-1999, 2000-2001. Colectivul tehnic al Scolii de Fotbal Prosport va face deplasarea la Moinesti cu 50 de copii. Vrincenii vor juca la fiecare sfirsit de saptamina cu urmatoarele echipe: FCM Bacau, CSM Moinesti, Aerostar Bacau, FCM Onesti, AS FCM Bacau, Rafinaria Darmanesti, AS Borzesti, AS Comanesti, AS Letea Bacau, Siretul Bacau, AS Hemeiusi, Sportul Racaciuni, AS Nicolae Balcescu si AS Tg. Ocna. "Am ales ca din acest an sportivii nostri sa participe intr-un campionat puternic. Daca la grupele 2000 si 2001, campionatul se intinde pe durata a 12 runde, pentru copiii nascuti in anii 1996, 1997, 1998 si 1999, campionatul are 24 de etape", se precizeaza in comunicatul de presa al celor de la Prosport. Colectivul tehnic al clubului focsanean e convins ca in urma participarii in asemenea competitii va aduce un plus si pentru fotbalul vrincean. "Vrem sa formam pentru judetul Vrancea fotbalisti de calitate intr-o competitie solida, cu adversari redutabili. Acesta e un pas inainte pentru elevii scolii noastre si nu vrem decit sa ne masuram fortele cu cluburi care au o organizare superioara celor din Vrancea. E spre binele fotbalului din judetul nostru. Asa cum echipele de volei, handbal, futsal si baschet din Focsani se infrunta in fiecare final de saptamina cu nume importante din sportul romanesc, asta isi doreste si Prosport. "Sintem convinsi ca pasul pe care il facem va aduce un plus de valoare fotbalului din judet", se mai arata in comunicatul Prosport Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.