Sport

Alin Anghel si Albert Florea, medaliati cu aur la nationalele de judo

Ciprian Fânaru
28 feb 2011 1024 vizualizări
Sapte medalii au cucerit judoka vrinceni la CN U17 de la Baia Mare

în perioada 25 "" 26 februarie Sala Polivalenta din Baia Mare a gazduit finalele Campionatului National de Judo individual pentru cadeti (U17), la care au participat peste 350 de judoka din toata tara. 23 de sportivi vrinceni s-au luptat pentru un loc pe podium si multi dintre acestia au reusit sa il obtina. Vrancea se mindreste cu doi campioni nationali. Albert Florea a cucerit titlul national la categoria ^90 kg, dupa ce l-a invins in finala pe colegul sau de club Claudiu Parnea. Sportivii de la CS Unirea Focsani sint antrenati de Silviu Rentea, Gavril Dondas si Adi Moldoveanu. "Ne bucura foarte mult reusita lui Albert, este pentru a cincea oara consecutiv cind cistiga titlul national. El are un grafic de pregatire foarte incarcat in continuare, va participa la Campionatul Mondial, Campionatul European si Mica Olimpiada. Simbata va participa la primul turneu de verificare, la Zagreb, in Croatia. Le multumim pentru intelegere profesorilor de la Liceul Pedagogic", ne-a spus antrenorul Silviu Rentea. Judoka de la LPS Focsani au izbutit patru clasari pe podiumul "nationalelor". Medalie de aur a cucerit Alin Anghel la 90 kg, argint Maria Paraschiv la ^70 kg, iar bronzul le-a revenit Nicoletei Ilie "" 44 kg si Oanei Burla - 57 kg. Remarcate s-au facut de asemenea Daniela Zghera "" 40 kg, Monica Ioanas - 48 kg si Andreea Rotariu "" 63 kg, care au incheiat competitia pe locul al cincilea. Maria Paraschiv, componenta a lotului national, va participa la finalul acestei saptamini la Cupa Mondiala de la Zagreb, competitie care constituie criteriu de calificare la Campionatul European. Sportivii de la LPS sint pregatiti de antrenorii Stanica Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu, Iulian Surla si Danut Stanescu. Cu medalie de argint de la Campionatul National U17 se intoarce si Mihai Vasile "" 46 kg, sportiv antrenat la CSS Adjud de Ionica Ciupitu. Evolutia judokanilor vrinceni a fost urmarita de la fata locului si de Adrian Baciu, directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport. La sfirsitul acestei saptamini, Focsaniul va gazdui un antrenament comun al echipelor din Moldova, iar peste doua saptamini, judoka U23 vor concura la "nationale". (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.