Sport

Sute de copiii au participat la Ora de sport

Ciprian Fânaru
24 feb 2011 580 vizualizări
Scopul actiunii e readucerea tinerilor pe terenurile de sport

Prima actiune a avut loc ieri in sala de sport a Scolii "Stefan Cel Mare" din Focsani. Citeva sute de copiii s-au bucurat de ora de sport sustinuta de profesorii scolii "Stefan Cel Mare", dar si de catre cei din cadrul Scolii de Fotbal Prosport Focsani. Marele premiu pus in joc a facut ca la aceasta prima actiune sa adune in sala de sport multi elevi dornici de miscare. Acestia au concurat la probe inedite, dar au fost entuziasti mai ales atunci cind au trebuit sa-si demonstreze calitatile la loviturile de la sapte metri. "Ne bucuram din suflet ca am demarat aceasta actiune de mare amploare la nivelul judetului Vrancea. Trebuie sa le multumim tuturor profesorilor de educatie fizica din Vrancea, conducerii Inspectoratului Scolar Vrancea, Directiei pentru Tineret si Sport, dar si parintilor si copiilor, fara de care acest proiect nu s-ar fi putut desfasura", se arata in comunicatul de presa al Scolii de Fotbal Prosport Focsani. Actiunea celor de la Promenada si Prosport Focsani are ca principal scop sa readuca tinerii pe terenul de sport. Proiectul se va desfasura pe toata durata anului 2011 in unitatile scolare din Vrancea si isi propune sa ofere copiilor bucuria de a se juca intr-un mod organizat. Mai mult, zece elevi din Vrancea vor cistiga marele premiu al actiunii Prosport si Promenada. Cei zece tineri vor merge impreuna cu juniorii de la Prosport Focsani la un meci al nationalei de fotbal a Romaniei de pe teren propriu. Ei vor primi si cite o poza cu autografele jucatorilor antrenati de Razvan Lucescu. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.